ČEDA NAPRAVIO ROĐENDANSKU ŽURKU DEDA MILOVANU, KOJI MU JE SPASAO ŽIVOT! Priredio mu i ručak i poklonio OVO!
Foto: Kurir

PROSLAVA

ČEDA NAPRAVIO ROĐENDANSKU ŽURKU DEDA MILOVANU, KOJI MU JE SPASAO ŽIVOT! Priredio mu i ručak i poklonio OVO!

Društvo -

Lider LDP Čedomir Jovanović okupio je zvanice i lično napravio ručak u čast 87. rođendana Milovana Miloševića, koji ga je izlečio pomoću tinktura

U znak zahvalnosti što mu je tinkturama i narodnim metodama izlečio teško bolesna pluća, lider LDP Čedomir Jovanović je svom spasitelju deda Milovanu Miloševiću iz sela Dub kod Bajine Bašte juče organizovao proslavu 87. rođendana i lično spremio slavljenički ručak.

Fešta je upriličena upravo u Miloševićevom domu u selu Dub, gde je i Čedomir u maju proveo 40 dana na lečenju, o čemu je ranije pričao u ekskluzivnom intervjuu za Kurir. Novinar našeg lista bio je među zvanicama ove proslave, za koju lider LDP kaže da je posledica njihovog starog dogovora, koji je on sada ispoštovao.

- Ovde sam bio 40 dana na remontu organizma. Inače, mnogo volim da kuvam. Dok sam boravio ovde, svakog jutra sam za ljude u ovoj kući spremao obroke. Pravio sam im pite, kačamak... Tu su bila naša druženja i tada je pao dogovor da za Milovanov rođendan ovde pravimo žurku i da ja spremam klopu - kaže dobro raspoloženi Jovanović za Kurir i dodaje da su u organizaciji rođendana imali samo jedan problem:

- Deda je rekao mora riba, post je. Spremao sam brancin, losos, tunu. Na trpezi su i škampi, rižoto s plodovima mora, tuna stekovi i losos, koji je bio u marinadi 24 sata.

Čedomir Jovanović, Deda Milovan
foto: Kurir

Međutim, kako i sam priznaje, ranije nije mnogo vodio računa o svojoj ishrani.

- Sada o tome dosta vodim računa. Tih 40 dana, dok sam bio na remontu, pio sam tinkture i gladovao sam. Ujedno sam spremao hranu za druge. Sad mi je ishrana zdravija, mnogo manje jedem, pogotovu manje mesa nego ranije, slušam svoj organizam i jedem ono što mi prija - rekao je Jovanović, koji je u međuvremenu postao edukant u Kući zdravlja.

On je na jučerašnjoj proslavi pripremio obećani ručak iako je imao povredu ruke.

- U ponedeljak sam toliko preterao u teretani da sam se povredio. U novembru su mi rekli samo kratke šetnje do 15 minuta. Onda je došla druga korona i komplikacije... Sada se toliko dobro osećam da vozim spining. Međutim, pre dva dana sam preterao u teretani s tegovima i povredio sam se. Što se ishrane tiče, više vodim računa i živim onako kako se osećam - poručio je on.

Čedomir zahvalan

Dve godine nisam bio svoj

Čedomir Jovanović kaže da mu se sve u životu desilo spontano, pa tako i dolazak u Dub.

- Nikad pre nisam čuo za deda Milovana, ovde me je neka sila dovela. Dve godine nisam bio svoj, nisam mogao da skijam, treniram, održim govor bez šištanja. U Kotoru sam u bolnici izgubio vid i čovek pored mene mi je rekao za Milovana.

Ono što je deda meni uradio je dragoceno, a to je i da sam postao svestan sam sebe. Bio sam idiot za život, a imam 51 godinu. On me je naučio šta vare creva a šta želudac. Osvestio me šta mom organizmu treba i naučio me je da živim.

A deda Milovan potvrđuje da je ideja za proslavu rođendana bila Čedina. Slavljenik je dobio dve torte, duvao svećice, a Jovanović je deda Milovanu na poklon kupio moderne farmerke i košulju - "da mogu zajedno u disko".

Čedomir Jovanović, Deda Milovan
foto: Kurir

Inače, Milovan je posebno pohvalio interesovanje građana za njegov rad (čišćenje organizma), povećano je u poslednjih šest meseci, tako da je Kuća zdravlja proširila svoje kapacitete i na hotel "Turist" u Bajinoj Bašti, u kom su zakupili sve smeštajne kapacitete, a kako kaže, već sada su sva mesta popunjena do 30. septembra.

Slavljenik predstavio novu knjigu

Okidač za bolest su tuga, žalost i stres

Rođendansku proslavu slavljenik Milovan Milošević, koji se predstavlja kao doktor prirodne medicine, iskoristio je i za promociju svoje nove knjige "Generalni remont organizma bez zamene organa i delova tela". Tom prilikom je citirao Hipokrata da je "hrana lek", kao i da čovek mora biti duhovno čist da bi bio zdrav.

- Ljudi misle da ne mogu da se oslobode stresa, ali mogu. Uzrok oboljenja je hrana, a okidač za bolest su tuga, žalost i stres. Svaki organ u telu može sam da se regeneriše. Da bi se regenerisao, organizam mora da se očisti, i da se piju tinkture koje pomažu tom procesu - kaže Milošević.

Podsetimo, Jovanović je u ekskluzivnoj ispovesti za Kurir opisao svoju borbu sa tri teške upale pluća zbog koronavirusa i kako su lekari tri puta ozbiljno sumnjali da ima rak. Lider LDP je, između ostalog, otkrio da je kod deda Milovana doživeo preobražaj za 40 dana živeći na tinkturama i petroleju, da bi potom skoknuo u Beč i Beograd na kontrole, pa kod babe u Lajkovac da mu namesti želudac svećom i teglom.

Kurir.rs/ Suzana Trajković

Bonus video:

31:05

ZORANOVO UBISTVO REŽIRALA JE DRŽAVA? Čedomir Jovanović na Kurir TV: Vlast je sabotirala suđenje na sve moguće načine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track