NOVI BIZNIS: Čeda Jovanović na Tari otvara kliniku s dedom Milovanom, koji mu je spasao život!
Foto: Privatna Arhiva

OTKRIVAMO

NOVI BIZNIS: Čeda Jovanović na Tari otvara kliniku s dedom Milovanom, koji mu je spasao život!

Politika -

Lider LDP, nakon što mu je narodni lekar iz sela Dub kraj Bajine Bašte spasao život, želi da pomogne i drugima koji imaju probleme sa zdravljem. Ordinacija bi trebalo da se nalazi na celom spratu hotela "Omorika"

Lider Liberalno-demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović otvara kliniku na Tari s dedom Milovanom Miloševićem (87), koji ga je nedavno izlečio pomoću biljnih tinktura, ishrane i specijalnih tretmana, saznaje Kurir! Jovanović će lično uložiti novac u osnivanje i opremanje klinike koja će se, prema našim saznanjima, nalaziti na celom spratu hotela „Omorika“ na toj planini.

Političar je, inače, imao tri puta koronu, tri teške upale pluća i tri ozbiljne sumnje na rak, život mu je bio ozbiljno ugrožen, ali sada je potpuno preporođen.

On ulaže novac

Kako je za Kurir ispričao dobro obavešten izvor blizak Jovanoviću, nakon što je deda uspešno izlečio političara, koji je već mislio da mu nema pomoći, on je rešio da s njim uđe u biznis.

- Nakon silnih lekara i raznih dijagnoza koje je dobio, Čeda je na kraju izlečenje našao kod dekice koji ga je lečio na alternativan način - biljnim oblogama i tinkturama. Potpuno se preporodio nakon tretmana. Kada je shvatio koliko je to bilo delotvorno, da zaista radi, rešio je da s dedom otvori ordinaciju kako bi mogao da leči mnogo više ljudi, a ne da pomaže samo onima koji, kao i Čeda, slučajno čuju za njega i upute se u nepoznato da ga traže - ispričao je naš sagovornik.

Kako kaže naš sagovornik, Jovanović će lično uložiti novac u otvaranje klinike.

- Plan je da zakupe čitav jedan sprat hotela „Omorika“ na Tari i tu naprave ordinacije. Čeda će da finansira sve, ali i da se pozabavi operativnim stvarima, u smislu opremanja, osoblja i tako dalje, dok će deda biti tu samo da leči ljude na svoj način, kako je i njega lečio - ispričao je naš izvor.

Kako se lečio

Ledeno ćebe, ricinus, klistir...

Milovan Milošević je ispričao kako je Jovanoviću spasao život.

- Došao je kod mene jedva dišući, rekao je da misli da neće doživeti ni 1. jun, a sada je kao nov! Kako sam ga izlečio? Pa uranjao sam ga u vodu s ljutim paprikama, uvijao ga u ledeno ćebe, mazao ricinusovim uljem, svakog dana sam ga klistirao, svakog dana je pio moje specijalno napravljene lekovite sokove.

Terapija 40 dana

Jovanović je, podsetimo, nedavno ispričao za Kurir da je - nakon što je tri puta imao teške korone praćene upalom pluća i nakon lečenja kod vrsnih lekara - potpuni preobražaj doživeo tek kod narodnog lekara iz sela Dub kraj Bajine Bašte, koji ga je lečio tinkturama tokom 40 dana.

- Bukvalno ništa nisam jeo 40 dana, osim tih dvadesetak tinktura, koje sam uzimao ujutru, u podne i uveče. I nisam bio gladan. Između njih sam bio na terapiji po pola sata, jedan dan je kada vrele vode u kojoj je organska glina, drugi dan su u njoj čili i đumbir. Vrela kada zato što dišeš i kroz kožu, a moja koža je bila prestala da diše. I nije to deda Milovan izmislio! Sve su to odavno poznate metode Amerikanca dr Šulca i ruskog akademik Sitina. Znate, deda Milovan stalno ima slušalicu u uhu, sluša tzv. motivacije, i dok radi nešto drugo, da sve to podsvesno deluje. Dao mi je da čujem, vrti se: „Tvoje srce je mlado, tvoje noge su lake...“ - prepričao je Jovanović za Kurir na koji način ga je deda Milovan lečio.

Naslovna 06.29.2022.
foto: Kurir

Ekipa Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track