NEPOZNATI ČOVEK MI PIŠE DA IMA MOJE GOLE SLIKE! Preti da će ih slati JAVNO: Srpkinja dobila OVAKVU poruku i pitala samo JEDNO
Foto: Profimedia

prevara

NEPOZNATI ČOVEK MI PIŠE DA IMA MOJE GOLE SLIKE! Preti da će ih slati JAVNO: Srpkinja dobila OVAKVU poruku i pitala samo JEDNO

Društvo -

Devojka se požalila na Tviteru kako je od nepoznate osobe dobila poruku da mu se javi jer navodno ima njene gole fotografije te i da će ih proslediti njenoj porodici.

Nakon njenog tvita javile su se i druge devojke koje su dobijale ovakve poruke sa istog profila ili su pročitale da se na društvenim mrežama već neko požalio na isto.

- Upravo se dešava: nepoznat čovek mi piše da mu se javim u DM, jer ima, pazi sad, moje gole slike, koje je dobio na fejsu. Preti da će ih slati mojima i to javno. Da li da se smejem ili ga odmah blokiram - napisala je ona dodajući da ne postoji mogućnost da uopšte neko poseduje tako nešto.

Mnoge korisnice su joj odgovorile da su se devojke na mrežama već žalile te i da istom pričom pokušava da uceni.

Telefon, Poruka
foto: Profimedia

- Kćerci neko piše na mejl da imaju u posedu sve njene slike sa mobilnog i da će "tu prljavštinu" objaviti ako ne plati tri hiljade evra - napisala je jedna korisnica.

Drugi su je savetovali šta treba da uradi, da treba da blokira profil i prijavi.

- Javi mu se obavezno da vidiš sta je planirao, pa onda podeli po mrežama. Navataće neku nesrećnicu da ucenjuje koja ima gole slike i poveruje mu - savetovao je jedan pratilac, dok je druga dodala:

- Pre neki dan je neko ovde okačio bukvalno preko 50 skrinova ovog tipa kako preti devojkama da ima fotografije i da ce da ih objavi. Cure su ga našle i na fb gde to isto radi pa smo prijavljivale sve profile.

Takođe, jedna devojka se nadovezala da je čula da "taj svima piše, računa valjda da ima dosta žena koje zaista imaju tako nešto pa će da se upecaju".

Kurir.rs

Bonus video:

04:17

OVAKO VAS VARAJU U INTERNET PRODAJI Naručite masku za telefon, a platite nekome iz Katara mobilni od 900 evra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track