NOVOSAĐANKA PLATILA EKSKURZIJU TROJICI SREDNJOŠKOLACA: Želela da bude anonimna! Gest za divljenje
Foto: Shutterstock

humano

NOVOSAĐANKA PLATILA EKSKURZIJU TROJICI SREDNJOŠKOLACA: Želela da bude anonimna! Gest za divljenje

Društvo -

Na društvenoj mreži Tviter jedna korisnica je objaviila humanu priču kako je Novosađanka platila ekskurziju trojici srednjoškolaca.

- Majka jednog srednjoškolca iz Novog Sada platila ekskurziju za troje dece. Želela da bude anonimna... Ne zna niko od dece, ne znaju roditelji, ne zna čak ni njen sin. Gest za divljenje - piše u tvitu.

Ispod tvita su se ređali komentari tviteraša koji su pohvalili postupak Novosađanke.

- Kakav car od zene! Ali to, da ni njeno dete ne zna za koga je platila... Za divljenje - piše u prvom komentaru, dok su neki pitali kako to da je platila tuđoj deci, a da njihovi roditelji ne znaju.

- Znam zato što mi je rekla razredna za majku jednog deteta, nije je imenovala - dodala je autorka:

Ipak u pojedinim školama i nastavnici sakupljaju novac za učenike.

- Kod nas se u jednom odeljenju dogovorili da plate za jedino dvoje učenika koji nisu mogli da idu. Podelili troškove na rate, po učeniku, nisu ni osetili, a išli svi na ekskurziju. Plaćao i razredni - navodi se u jednom od komentara:

- U školi gde radim svake godine ima jedan broj roditelja koji plate ekskurziju još nekome, ima i profesora koji plate za nekog od svojih učenika, i gotovo uvek anonimno;

- Ovo je nešto najlepše što sam skoro čuo! Al joj vera i baš je junak ta žena! Da joj se čovek zahvali iako je ne zna! Bravo - glasili su neki od komentara.

Kurir.rs

Bonus video:

05:35

ŽIVOT VATROGASACA: Teret posla kao OPASNOST, ali i LEK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track