07:58

VRNJAČKA BANJA: Jedna od najpoznatijih turističkih destinacija Srbije!

turizam

OVO SU RAZLOZI ZBOG KOJIH MORATE DA POSETITE VRNJAČKU BANJU! Đurović: Nisu samo prirodne pogodnosti ono što će vam se svideti

Društvo -

Izgradnja autoputa koji povezuje severni deo Srbije sa ostalim magistralnim putevima značajno je uticala na cvetanje gradova koji su se našli u blizini kao svedoci toj prilici.

Vrnjačka Banja
foto: kurir tv

Kao jedan od predstavnika ovakvog procvata, u emisiji Puls Srbije, gostovao je gradonačelnik Vrnjačke Banje, i prezentovao pogodnosti svoje opštine, koja će zasigurno privući turiste, sportiste i ljude iz svih delova sveta u posetu baš ovom mestu.

Vrnjačka Banja
foto: kurir tv

- U prvom planu su nam bile definitivno prirodne pogodnosti, pa onda sve ostale atrakcije na kojima smo u međuvremenu radili. Strategiijski smo odradili plan na 60 hektara - rekao je Đurović.

Vrnjačka Banja
foto: kurir tv

- Atrakcije koje uglavnom privlače mlade je najveći akva park na ovim prostorima, vredan 5 miliona evra, koji ima kapacitet od 5000 kupača; kvadovi, veliki broj sportskih terena, sportskih dvorana, obilan kulturni i zabavni program, jedan od njih je "Love fest", zatim internacionani karneval gde učestvuju 34 zemlje sveta - dodao je prvi čovek Vrnjačke Banje.

Vrnjačka Banja
foto: kurir tv

Od zimskih pogodnosti tu su brojni hoteli, SPA centri, Welness centri, mogućnosti skijanja na planini Goč u blizini naših hotela. Velika gondola koja će povezivati centar Vrnjačke Banje sa samim vrhom planine Goč, dužine 7,8 kilometara - podelio je sa voditeljima Pulsa Srbije Boban Đurović.

Kurir rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track