03:45

OVA DEVOJKA JE PRAVI MAJSTOR! Nina Svilarić je jedina automehaničarka u Srbiji, a mušterije su PREZADOVOLJNE njenim uslugama

OVA DEVOJKA JE PRAVI MAJSTOR! Nina Svilarić je jedina automehaničarka u Srbiji, a mušterije su PREZADOVOLJNE njenim uslugama

Društvo -

Novinarka Kurir TV, Nevena Topličić, uključila se u emisiju Puls Srbije iz automehaničarske radnje. Tamo je razgovarala sa veoma zanimljivom sagovornicom.

Reč je o Nini Svilarić jedinom ženskom automehaničaru u Srbiji. Na pitanje novinarke odakle interesovanje za automobile, Nina je odgovorila da je automobile i popravke vozila zavolela još u tinejdžerskom uzrastu.

Puls Srbije
foto: Kurir televizija

- Moja ljubav prema automobilima je počela sa nekih 18 godina. Odvezla sam auto koji sam imala u automehaničarsku radionicu i kada sam videla sav taj alat i kako se popravljaju ta vozila to me je zainteresovalo - kaže Svilarić.

Mušterije koje su pretežno muškarci su zadovoljni njenim uslugama, mada je nekima potrebno da se priviknu na to da je majstor žensko.

Podršku nalazi u svom partneru koji je takođe automehaničar i sa kojim obožava da poriča o poslu:

- Upoznali smo se jer smo radili jedno preka puta drugog. Često razmenjujemo znanja i poslove, i snalazimo se u svemu. Veoma sam zahvalna što imam njega i što mi pomaže u svakom momentu. Kada posle posle dođemo kući i dalje pričamo o poslu.

Đorđe Šljukić, Vlasnik servisa u kojem Nina radi, zaposlio ju je po preporuci.

- Razgovor je trajao 5 minuta, a ona je pokala veliki potencijal. Željna je da uči i napreduje. Biće od nje ozbiljan majstor- zaključio je Šljukić.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track