OVO JE ZORAN (50) ZBOG KOGA JE MAJKA BRUTALNO TUKLA TROGODIŠNJU ĆERKU: Nalazi se u zatvoru mesecima, a evo za šta je TAČNO OPTUŽEN
Foto: Facebook

novi detalji

OVO JE ZORAN (50) ZBOG KOGA JE MAJKA BRUTALNO TUKLA TROGODIŠNJU ĆERKU: Nalazi se u zatvoru mesecima, a evo za šta je TAČNO OPTUŽEN

Društvo -

Protiv Zorana (50), čije se ime čuje na užasavajućem snimku prebijanja trogodišnje devojčice, pre mesec dana podignuta je optužnica zbog nasilja u porodici koje je izvršio nad svojom vanbračnom suprugom, inače bakom pretučenog deteta.

Prema nezvaničnim informacijama, on je uhapšen u avgustu nakon što je pretukao i vređao ženu sa kojom je živeo u vanbračnoj zajednici u Somboru. Takođe, on je tada prekršio meru zabrane prilaska koja mu je dva meseca ranije određena isto zbog porodičnog nasilja.

- Nasilje je otkriveno kada je žena, inače ćerka prebijene žene, pozvala policiju tokom jednog od iživljavanja Zorana nad njenom majkom i ostavila podignutu vezu kako bi policija čula šta se događa i prijavila nasilje - kaže izvor iz istrage upoznat sa slučajem i dodaje da je tokom istrage utvrđeno da je imao smanjenu uračunljivost u trenutku izvršenja krivičnog dela.

To nije bio prvi put da je nasilje koje je Zoran počinio nad vanbračnom suprugom prijavljeno. Prema nezvaničnim informacijama, on je i ranije zlostavljao vanbračnu suprugu zbog čega je imao meru zabrane prilaska, ali je nju kršio.

00:20

ZORAN JE ZBOG TEBE U ZATVORU: Snimak maltretiranja devojčice uznemirio celu Srbiju

Njemu je po predlogu Osnovnog javnog tužilaštva u Somboru određen pritvor u kojem se nalazi od avgusta, a navodno je višestruki povratnik.

U OJT Sombor navode da je optužni akt podnet zbog događaja koji se odnose na vremenski period od 2019. godine do 17.08. 2022. godine, kada je prijavljeno nasilje u porodici od strane ćerke pretučene žene.

Iz Osnovnog suda u Somboru kažu da prema njemu nisu vođeni drugi postupci pred ovim sudom izuzev vođenja postupaka produženja hitnih mera predviđenih Zakonom o sprečavanju nasilja u porodici.

- Prema okrivljenom su produžavane hitne mere privremenog udaljenja iz stana i privremene zabrane kontaktiranja i prilaska žrtvi rešenjima ovog suda od 28.09.2020, od 5.10.2021. i 25.11.2021, s tim što su prema okrivljenom produžene hine mere i rešenjem od 19.8.2022. godine povodom životnog događaja zbog kog je prema okrivljenom određen pritvor i zbog kog se vodi predmetni krivični postupak - navode iz Osnovnog suda u Somboru.

Na užasavajućem sninku koji se juče pojavio i proširio društvenim mrežema, podsetimo, vidi se majka iz Begaljice kako bezočno šamara devojčicu i sve vreme joj govori:

- Ovo ti je za Zorana. Zbog tebe je naš Zoran u zatvoru.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track