EKSKURZIJA ZA GIMNAZIJALCE IZ ČAČKA PET DANA U GRČKOJ KOŠTA ČAK 500 EVRA: Jednoglasno odbili i to zbog OVOGA!
Foto: Shutterstock

PAPRENO!

EKSKURZIJA ZA GIMNAZIJALCE IZ ČAČKA PET DANA U GRČKOJ KOŠTA ČAK 500 EVRA: Jednoglasno odbili i to zbog OVOGA!

Društvo -

Sa polaskom dece u školu roditelji osnovaca i srednjoškolaca imaju dodatni veliki udar na kućni budžet jer su ovogodišnje cene ekskurzija, izleta i rekreativnih nastava paprene!

Međutim, pojedini učenici su svesni drastičnih poskupljenja cena đačkih putovanja pa se neretko desi da odbiju ponudu.

Takav primer su pokazali i učenici Muzičke gimnazije iz Čačka koji su odbili ponudu za ekskurziju u Grčkoj na pet pet, šest dana za 500 evra!

0334622977, ekskurzija, đaci
foto: Profimedia/Ilustracija

- To jedno odeljenje 3. razreda Muzičke gimnazije je dobilo ponudu za ekskurziju. Grčka, 5-6 dana, 500 i kusur evrića. Glat odbili. Svi, bez izuzetka. Kažu da će ipak u Beč na neki koncert klasične muzike na otvorenom. Ludijanje uz šoder-listu će da pričeka... Mnogo da pričeka - piše u jednoj objavi na društvenoj mreži Tviter.

Tvit je pokrenuo lavinu komentara korisnika koji su pohvalili odluku učenika.

- Naša škola tako godinama unazad... Studijsko putovanje, odlični koncerti, saradnje, i usput svašta nešto obiđemo - piše u prvom komentaru dok je u drugom autor tvita dodao da je reč o "trećacima" Muzičke škole "Dr. Vojislav Vučković" u Čačku.

Kurir.rs

Bonus video:

09:39

KO ODLUČUJE KOLIKO ĆE KOŠTATI EKSKURZIJA? Nastavnici i roditelji podeljeni: Dnevnice proferora 1.300 evra, a zarade više od 2.000!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track