VRATIMO NAŠEG IGORA KUĆI: Mladić iz Obrenovca tragično nastradao u Los Anđelesu, a apel njegovog prijatelja deli CELA SRBIJA
Foto: Printskrin/Facebook

tuga

VRATIMO NAŠEG IGORA KUĆI: Mladić iz Obrenovca tragično nastradao u Los Anđelesu, a apel njegovog prijatelja deli CELA SRBIJA

Društvo -

Mladić iz Srbije Igor Radivojević tragično je nastradao tokom rada u Los Anđelesu.

Za dopremanje tela iz Amerike potrebna je ogromna svota novca, a na platformi "Go Fund me" pojavio se apel njegovog prijatelja Srđana Dimitrijevića koji je napisao da je Igor preminuo spletom tragičnih okolnosti nakon epileptičnog napada.

- Igor Radivojević je tragično preminuo usled epileptičnog napada u svom domu u Los Anđelesu. Imao je 40 godina i otišao je u Ameriku zarad bolje budućnosti. Napravili smo fondaciju da bismo prikupili sredstva da ga vratimo u Srbiju da bi njegovi najbliži imali priliku da se poslednji put oproste od njega. Ja sam jako blizak prijatelj sa njegovim bratom Ivanom koji se nalazi u Obrenovcu i koji pokušava na sve načine svog brata da vrati kući. Nažalost, svi znamo koliko je teško to uraditi sa platama u Srbiji. Pozvali smo pogrebnu agenciju Sveta Gora iz Čikaga, koja će preuzeti sve obaveze transporta na sebe, međutim ta usluga nije jeftina. Sav novac koji se prikupi ide pogrebnoj službi i samo će se koristiti za troškove transporta i sahrane. Svaka pomoć je dobrodošla, molim vas uplatite koliko god možete, da Igora vratimo kući njegovim najbližima - navodi se u opisu objave.

Priča je dirnula korisnike društvenih mreža pa je cifra od 15.000 dolara ubrzo prikupljena o čemu je Srđan obavestio sve u novoj objavi.

Svaki dolar koji je prikupljen iznad sume, prema njegovim rečima, biće prosleđen fondacijama koje se bave prikupljanjem sredstava za bolesnu decu.

- Cilj je postignut! Hvala vam ljudi na dobroj volji i želji da pomognete Igorovom bratu da ga vrati kući i sahrani u krugu porodice i prijatelja. Želimo samo da napomenemo da svaki dolar koji legne preko zadate cifre potrebne za transport i sahranu će biti prosleđen fondacijama koje se bave prikupljanjem novca za lečenje dece - napisao je Srđan.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja