LOVCI TVRDE DA SU UBILI ODBEGLOG PANTERA?! Na fotografiji poziraju pored nesrećne životinje u šumi kod Apatina (FOTO)
Foto: Čitalac kurira

najnovija vest

LOVCI TVRDE DA SU UBILI ODBEGLOG PANTERA?! Na fotografiji poziraju pored nesrećne životinje u šumi kod Apatina (FOTO)

Društvo -

Odbegli panter navodno je ulovljen danas u šumi kod Apatina!

Čitalac Kurira, koji tvrdi da je član jednog lokalnog lovačkog društva, poslao je našoj redakciji fotografije na kojima se vidi nepomični panter pored koga poziraju dva lovca.

Panter, ubijen Panter, Apatin, Lovci
foto: Čitalac kurira

Fotografija je navodno nastala danas u šumi nadomak Apatina. Za sada nema podataka da li je reč o autentičnoj fotografiji ili se radi o fotomontaži.

Zvaničnih informacija o panteru još nema.

Opština Apatin, podsetimo, prethodno je upozorila građane da je panter viđen u neposrednoj blizini Banje Junaković i apelovala na građane da se ne približavaju tom kraju!

- Obaveštavaju se građani da je crni panter, koji je nedavno viđen u atarima sela Sonte, danas uočen u neposrednoj blizini Banje Junaković. Mole se građani da ne idu do daljnjeg u tom i u pravcu Prigrevačke šume jer se radi o veoma opasnoj i nepredvidivoj divljoj životinji. U hvatanju i lociranju crnog pantera, trenutno su uključene sve nadležne službe, kao i stručna služba iz Zoološkog vrta Palić - navodi se u saopštenju Opštine Apatin.

01:20

Snimak crnog pantera u Apatinu

Snimak, koji je poslao čitalac Kurira, navodno je nastao u Banji Junaković u Apatinu, a kako naš čitalac tvrdi, na njemu je upravo panter od kog strahuje cela okolina.

Zver je navodno viđena i u selima Sonta i Kupusina.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track