ODLUKA O KAŽNJAVANJU UČENIKA IZ TRSTENIKA NA ČEKANJU! Otkrivamo šta se sad dešava, oglasila se i profesorka koju su maltretirali
Foto: Privatna arhiva, Printscreen

odluka na čekanju do sutra

ODLUKA O KAŽNJAVANJU UČENIKA IZ TRSTENIKA NA ČEKANJU! Otkrivamo šta se sad dešava, oglasila se i profesorka koju su maltretirali

Društvo -

Jednoglasnom odlukom Nastavničko veće Tehničke škole u Trsteniku donelo je predlog da se trojica učenika koja su maltretirala profesorku engleskog, najstrožije kazne, a to je isključenje iz škole, saznaje Kurir.

- Konačnu odluku treba da donese direktor, to se neće desiti danas - kaže naš izvor.

Trstenik, nastavnica
foto: Privatna arhiva, Printscreen

Profesorka koju su đaci maltretirali kratko je rekla za Kurir da je prezadovoljna svojim kolektivom u školi sa kojima radi 21 godinu i da se odlično slažu.

- Kolege su mi pomenule da je takva odluka donesena jednoglasno kako bi meni pružili podršku. Hvala i Kuriru koji je počeo da govori o tome šta se dešava u školama - kratko je rekla profesorka.

00:26

Nezapamćen napad na nastavnike u Srbiji: Jeziv snimak iz Trstenika

Podsetimo, u međuvremenu, jedan učenik se ispisao iz škole, a za drugog učenika roditelji su predali dokumentaciju o traumi koju je preživeo.

Ranije je ministar prosvete Branko Ružić rekao da očekuje da će sva tri učenika iz Trstenika, koji su izmakli stolicu nastavnici i sve to snimali mobilnim telefonom, do kraja nedelje biti kažnjeni najstrožom kaznom, isključenjem iz škole.

Kurir.rs/ A. K.

Bonus video:

00:48

VRŠNJAČKO NASILJE SE DOGAĐA SVAKODNEVNO! Stručnjaci imaju eventualno rešenje! Premalo zaposlenik, a prevelika tolerancija na teror

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track