KVADRAT NAJSKUPLJEG STANA U SRBIJI KOŠTA ČAK 11.000 EVRA! Evo gde se nalazi i kako navodno izgleda LUKSUZNA NEKRETNINA
Foto: Shutterstock

PAPRENO

KVADRAT NAJSKUPLJEG STANA U SRBIJI KOŠTA ČAK 11.000 EVRA! Evo gde se nalazi i kako navodno izgleda LUKSUZNA NEKRETNINA

Društvo -

Najskuplji stan u Srbiji prodaje se za neverovatnih 1,6 miliona evra i nalazi se u Beograd na vodi, prenose beogradski mediji.

Kvadratni metar ovog stana košta čak 11.000 evra, što je apsolutni rekord za srpsko tržište nekretnina. U pitanju je dupleks koji se nalazi u Kuli "Beograd" između 14. i 15. sprata i ima ukupno 150,4 kvadrata.

Aleksandar Vučić, Kula Beograd, beograd na vodi
foto: Printscreen/Pink TV

Stan ima tri spavaće sobe, jednu na prvom, a dve na drugom spratu, prostrani dnevni boravak, kuhinju, trpezariju i čak tri kupatila, pa će budući vlasnici uživati u potpunom komforu.

Mediji su prenosili da je nedavno jedan naš gastarbajter iz Beča kupio ceo 39. sprat u Kuli "Beograd" i platio ga nešto manje od 15 miliona evra, odnosno oko 10.000 evra po kvadratnom metru. Cena po kojoj se prodaje ovaj dupleks, međutim, još je viša i predstavlja rekord na srpskom tržištu nekretnina.

Vlasnik luksuznog dupleksa će u bilo koje doba dana ili noći moći od batlera da traži da mu ispegla odeću, spakuje ga za put ili ga raspakuje, pošalje po četkicu za zube ili zatraži bilo šta drugo.

Kurir.rs/ Mondo

Bonus video:

00:33

Agent za nekretnine pojasnio situaciju podizanja cena: Vlasnici preferiraju Ruse jer oni ne pitaju za cenu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track