PREZENTACIJA PROJEKTA OD NACIONALNOG ZNAČAJA: Srbija okuplja sve najbolje iz turizma i predstavlja se svetu!
Srbija sa glavnim gradom Beogradom može mnogo da ponudi stranim turistima, Foto: Shutterstock

"3,2,1 - Srbija" zvanično startuje od 5. decembra

PREZENTACIJA PROJEKTA OD NACIONALNOG ZNAČAJA: Srbija okuplja sve najbolje iz turizma i predstavlja se svetu!

Društvo -

U hotelu Hajat pred predstavnicima državnih institucija i diplomtskog kora 5. decembra biće održana zvanična promocija projekta "3,2,1 - Srbija", koji je dobio status koncepta od nacionalnog značaja urađenog prema Nacionionalnoj strategiji za turizam.

Tom prilikom biće predstavljeni i oni koji su prošli ozbiljan test kako bi ušli u kategoriju "Najbolji iz Srbije", kao i promoteri koji se ogladaju u našim uvaženim sportistima, glumcima i ostalim šampionima, koji našu zemlju u svetu predstavljaju na dostojanstven način.

Najveći projekat ovakvog tipa okupio je gotovo celu zemlju oko jedinstvenog cilja - da se prihod od objedinjene srpske turističke ponude, kroz ogromno medijsko i svako drugo dugo prisustvo na internacionalnom i domaćem nivou, uveća na taj način da Srbija relativno brzo zauzme jedno od vodećih mesta na evropskoj listi top deset najboljih turističkih destinacija i to svih 12 meseci godišnje.

Logo projekta
Logo projektafoto: 321 Srbija

Projekat "3,2,1 Srbija" realizuje se pod pokroviteljstvom velikog broja državnih institucija, gradova i lokalnih samouprava i po prvi put su objedinjeni interesi srpskih privrednika i organizacija koje se bave nekim vidom turizma.

Svaki segment može da bude potencijalno isplativa turistička tema, a kreira alate i materijale koji će, uz odobrenje relevantnih državnih tela, biti plasirani izvan granica naše zemlje, u obliku do sada neviđene kampanje urađene za promociju države Srbije kao turističkog potencijala broj jedan.

Promocija Srbije i kompletne srpske turističke ponude u inostranstvu, kao potencijalnog kandidata za jedno od prva tri mesta na top listi vodećih turističkih destinacija u Evropi, vršiće se kroz projekat koji okuplja sve najbolje iz naše zemlje.

Neverovatna je i činjenica da ne postoji kompanija, institucija, organizacija u Srbiji koja se nije javila za partnerstvo u projektu i po prvi put će i najveći konkurenti stajati rame uz rame u realizaciji jednog cilja - da Srbija bude jedna od najpoželjnijih destinacija kako za turiste u regionu tako iz celog sveta.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track