JEZIVI SNIMAK BRUTALNOG PREBIJANJA DEČAKA U BORČI KRUŽI MREŽAMA: Devojčica zajedno sa nasilnicima ŠUTIRA tinejdžera na zemlji!
Foto: Profimedia, Kurir

užas

JEZIVI SNIMAK BRUTALNOG PREBIJANJA DEČAKA U BORČI KRUŽI MREŽAMA: Devojčica zajedno sa nasilnicima ŠUTIRA tinejdžera na zemlji!

Društvo -

Na društvenim mrežama se pojavio novi snimak na kojem se vidi grupa učenika, uključujući čak i jednu djevojčicu, kako napada jednog učenika.

Nakon što ga je jedan dečko oborio na zemlju, dva dječaka i djevojka priskaču u pomoć nasilniku i oni svi zajedno šutiraju i tuku učenika koji je na zemlji.

Jedan od njih mu baca ranac na glavu, a u pozadini se vide dva dječaka koji su pokušali da se umiješaju, ali nije jasno na čijoj strani.

00:12

Jezivi snimak vršnjačkog nasilja u Borči

Snimak je objavljen na "Instagram" stranici "Stop_nasilju1", ali je ubrzo obrisan pa se može vidjeti na njihovom "Telegram" kanalu.

Zabrinuti roditelji su naveli da nije prvi put da se ovako nešto dešava jer ovaj dječak sa "svojom grupom" nasrće na sve mlade želeći da utjera strah u kosti svima kako bi ga se plašili.

Škola, kao i drugi roditelji ćute o ovome, navodi se u objavi na profilu koji je objavio užasan snimak.

Kurir.rs/atvbl.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja