MOMČILOVIĆ NAJBOLJI OD 400 TAKMIČARA NA SVETSKOM TAKMIČENJU U STRELJAŠTVU: Pripadnik SAJ-a se na Tajlandu popeo na tron sveta
Foto: Društvene mreže

tajland

MOMČILOVIĆ NAJBOLJI OD 400 TAKMIČARA NA SVETSKOM TAKMIČENJU U STRELJAŠTVU: Pripadnik SAJ-a se na Tajlandu popeo na tron sveta

Društvo -

Pripadnik SAJ-a Ljubiša Momčilović osvojio je zlatnu medalju u katergoriji "Production Senior" na XIX Svetskom prvenstvu u streljaštvu koje se odigralo na Tajlandu.

Naime, Momčilović je na prestižnom takmičenu pobedio u teškoj kategoriji i to u IPSC praktičnom streljaštvu na Tajlandu. Na zvaničnom Instagram nalogu Ministrastva unutrašnjih poslova Srbije može se videti kako je njihov kolega osvojio nagradu na jednom tako velikom takmičenju.

pripadnik mup srbije na tronu sveta
pripadnik mup srbije na tronu svetafoto: Društvene mreže

- Još jedno zlato za Sporstku jedinicu Ministarstva unutrašnjih poslova i Srbiju! Naš kolega, pripadnik SAJ-a Ljubiša Momčilović doneo nam je još jedno svetsko zlato - stoji u objavi MUP Srbije i dodaju:

medalje koje je dobio mup srbije
medalje koje je dobio mup srbijefoto: Društvene mreže

- Na takmičenju u Pataji učestvovalo je 1.389 takmičara iz 76 zemalja sveta, a u kategoriji Produkcija, koja je ubedljivo najbrojnija nadmetalo se preko 400 tamičara.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track