ILINKA IZ PRIBOJA JOŠ NIJE PRONAĐENA! Otac moli ljude da se okupe da pretraže okolinu: Drugi dan prolazi, ali znam da NIJE KASNO
Foto: RINA/Privatna arhiva

javite ako je vidite

ILINKA IZ PRIBOJA JOŠ NIJE PRONAĐENA! Otac moli ljude da se okupe da pretraže okolinu: Drugi dan prolazi, ali znam da NIJE KASNO

Društvo -

Ilinka Dujović (24) iz Priboja nestala je juče drugi put za samo tri meseca.

Devojka je poslednji put viđena juče oko 16 sati u starom delu Priboja kad je izašla iz porodične kuće i od tada joj se gubi svaki trag. Pretpostavlja se da je na sebi imala zelenu jaknu i sivu trenerku i crne čizme.

Dalibor Dujović, otac nestale devojke, zamolio je na društvenim mrežama da mu svi koji to mogu pomognu u potrazi za ćerkom, koja je poslednji put viđena u ponedeljak.

Otac je drugi dan za redom zamolio ljude dobre volje da se sutra ujutru u 9.30 okupe na železničkoj stanici.

- Drugi dan prolazi! Znam da nije kasno. Potrebni ste meni i mojoj Ilinki! Potrebni ste sebi! Da shvatite kako ste veliki ljudi! Pomozite da je sutra nađemo i odvedemo kući zajedno! Molim sportiste, planinare, lovce, sva udruženja... Treba nam što više mladih jakih ljudi. Hvala od Ikine mame, tate i bate - napisao je otac na Fejsbuku.

Devojka je krajem septembra, podsetimo, takođe nestala, a na brdu Bić iznad Priboja pokušala je samoubistvo tako što se otrovala lekovima.

Tada se čitav Priboj udružio i krenuo u potragu, našli su je nedugo potom bez svesti, a lekari u pribojskoj bolnici su joj jedva spasili život.

Porodica moli sve ljude, ukoliko imaju bilo kakve informacije o nestanku, da prijave na brojeve telefona 064/3090-601 ili 064/1435-423 ili najbližoj policijskoj stanici.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track