METAK ZA HLAĐENJE PIĆA, MEDA KOJI PRIČA BAJKE: Lep novogodišnji poklon i za 500 dinara, ONI UNIKATNI KOŠTAJU I DO 100.000 DINARA
Pokloni ispod jelke / Ilustracija, Foto: Profimedia

DARIVANJE preko sasomange.rs

METAK ZA HLAĐENJE PIĆA, MEDA KOJI PRIČA BAJKE: Lep novogodišnji poklon i za 500 dinara, ONI UNIKATNI KOŠTAJU I DO 100.000 DINARA

Društvo -

Kupovina darova iz fotelje sve je češći izbor građana koji žele da izbegnu prednovogodišnje gužve i uštede vreme, u uz veliki izbor zanimljivih i originalnih poklončića, na oglasniku Sasomange.rs može se uštedeti i novac

Doček Nove godine je pred nama, a to je period darivanja kada se većina nas odlučuje za kupovinu poklona dragim osobama. Kao i za sve druge prilike, tako se i za ovu kupci sve više odlučuju za kupovinu onlajn, koja od perioda pandemije beleži konstantan rast, kaže za Kurir Nenad Kovačević, koordinator tima oglasnih savetnika za ostale kategorije u oglasniku Sasomange.rs.

Nenad Kovačević
Nenad Kovačević foto: Sasomange

- Skoro 80 odsto stanovništa naše zemlje internet koristi svakog dana, pa ne treba da čudi ni podatak da više od polovine korisnika internet koristi i za poručivanje roba ili usluga. Kao glavne razloge za trgovinu onlajn kupci ističu uštedu vremena, sigurnost, brzinu, uštedu novca i praktičnost, veliki izbor, zatim činjenicu da za kratko vreme mogu da pronađu i uporede razne ponude. Neki od dodatnih razloga jesu i besplatna isporuka proizvoda, a često su okidač za kupovinu i niže cene i popusti - kaže Kovačević.

Navodi da je ponuda na sajtu Sasomange.rs raznovrsna, pa je moguće pronaći apsolutno sve.

- Dostupni su pokloni za muškarce, žene, ali, naravno, i za dečake i devojčice. Njihova cena je nešto viša nego prošle godine, ali nije primetna tolika razlika kao za većinu drugih proizvoda koje svakodnevno koristimo. Prodavci sve češće nude novogodišnje vaučere u različitim vrednostima, a veoma su dobar poklon onda kada nismo sigurni čime bismo obradovali osobu kojoj poklanjamo, pa njoj ostavimo izbor. Prednost ovakvog poklona je da se bez odlaska u prodavnicu pregleda najveći izbor igračaka, tehnike, garderobe, bebi opreme, sportskih sprava. Korisnik sam bira poklon, te se tako smanjuje potencionalno nezadovoljstvo.

Dakle - nema greške!

Neki pokloni i do 100.000 dinara

Najskuplji pokloni za naše voljene mogu koštati i preko 100.000 dinara, ali su unikat i čuvaju se celog života. Jedan takav poklon može se pronaći na oglasniku Sasomange, a u pitanju je "dipon" (Dupont) penkalo.

Ovim penkalom kompanija "S. T. Dipon" odaje počast afričkoj umetnosti koja predstavlja važan izvor nadahnuća umetnika od početka dvadesetog veka. Penkalo je proizvedeno u samo 1.000 primeraka u celom svetu, urađeno je u art deko stilu i na njemu se nalaze različiti uzorci žutog zlata i zaista je pravi rariret. Ovaj poklon će nas koštati 94.000 dinara.

Novogodišnji pokloni na Sasomange. rs
foto: Sasomange.rs

Što se konkretnih poklona tiče, ponuda je zaista šarenolika, tako da svako može pronaći proizvod koji odgovara njegovom budžetu. Često i mali poklon, znak pažnje, može mnogo više radosti doneti osobi kojoj poklanjamo nego neke skupocene stvari.

U asortimanu vickastih poklona za odrasle na oglasima se mogu naći zanimljive šolje, pljoske, opreme za roštilj, čuturice, mini-fudbal, ali i ukrasna ogledala, kutijice za nakit, pa čak i oklagije s novogodišnjim motivima.

Pokloni se mogu naći po ceni već od 340 dinara. A paketići za decu su neizbežan deo novogodišnjeg asortimana i oni se mogu kupiti gotovi, a njihova cena varira u zavisnosti od veličine, sadržaja itd. Tako možemo spremne paketiće kupiti po ceni već od 500 dinara. Sa druge strane, moguće je i da sami birate sadržaj paketa, pa samim tim od toga zavisi i cena.

Najbolji, a i najtraženiji pokloni za decu uvek su igračke. U asortimanu na Sasomange.rs mogu se naći tobogani, kućice, razni medvedići i mnoge edukativne igračke za koje je potrebno izdvojiti nekoliko hiljada dinara.

Za pecaroše i kampere

Pljoska SSSR sa dve čašice

Za ljubitelje pecanja, kampovanja i uživanja u prirodi idealan poklon može biti pljoska. Jedna takva, sa oznakom "SSSR" se u kompletu sa dve časice i levkom prodaje na oglasniicima za 1.200 dinara. Set je izrađen od inoksa i obložen jako kvalitetnom veštačkom kožom.

Novogodišnji pokloni na Sasomange. rs
foto: Sasomange.rs

2 u 1

Čuturica i za slavu i za Novu godinu

Lep novogodišnji poklon, koji ujedno može da bude izbor i za slavski poklon je staklena čutura sa motivom. Cena ovog poklona je 930 dinara, a čuturica je namenjena skladištenju alkoholnih pića. Lep je detalj u domaćinstvu jer ima i bakarnu gravuru sa predivnim motivom krsne slave. Čuturica dolazi upakovana u ukrasnu kartonsku kutiju sa rukohvatom.

Novogodišnji pokloni na Sasomange. rs
foto: Sasomange.rs

Za oba pola

Za koktel majstore

Set za pravljenje koktela od 3.000 dinara može biti dobar poklon i za muškarce i žene. Set sadrži neophodne alate za pravljenje mnoštva pića, izrađen od nerđajućeg čelika može se bezbedno prati u mašini za pranje sudova. Lepo dizajniran je pravi dar za svakog ljubitelja koktela. Set je napravljen od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika. Sadrži sve neophodne alate, alat kako za početnike tako i za profesionalne barmene da naprave mnoštvo pića.

Novogodišnji pokloni na Sasomange. rs
foto: Sasomange.rs

Za ful "gril" efekat

Alat za pravljenje pljeskavica

Za ljubitelje kuhinje i roštilja na sajtu Sasomange.rs može se naći odličan predlog za poklon - alat za pravljenje idealnog oblika pljeskavica. Prodaje se po ceni od 1.150 din. Rebraste je površine da bi se dobio "grill" efekat. U njega se stavlja spremno mleveno meso od oko 120 grama.

Novogodišnji pokloni na Sasomange. rs
foto: Sasomange.rs

Meci za hlađenje

Za ljubitelje žestokih pića

Još jedan originalan poklon koji se može naći na onlajn oglasniku Sasomange.rs su meci za hlađenje pića. Prodaju se po ceni od 2.800 dinara i odličan su izbor za ljubitelje žestokih pića. U lepom poklon pakovanju dobijaju se četiri 4 metka za hlađenje.

Novogodišnji pokloni na Sasomange. rs
foto: Sasomange.rs

Za ključeve

Privezak sa pet alata

Uvek dobar poklon jesu privesci, a na oglasima može da se kupi jedan posebno interesantan sa pet alata. On košta 1.150 dinara. Veoma je praktičan poklon jer ovaj multifunkcionalni privezak ima i nožić pa i otvarač za piće.

Novogodišnji pokloni na Sasomange. rs
foto: Sasomange.rs

Za ljubitelje muzike

Kašilice u obliku gitare

Za gitariste, ali i ljubitelje muzike inače lep poklon uvek može biti sitnica sa motivima koji tu ljubav obeležavaju. Tako se na oglasniku Sasomange može naći set od tri metalne kašičice za kafu i deserte koje su u obliku gitare, i to po vrlo pristupačnoj ceni od 1.390 dinara, što je prava sitnica kojom možete nekom ulepšati praznike.

Zanimljivo i praktično

Mini fudbal za razonodu kod kuće

Idealan poklon za drugara, dečka ili prijatellja, ali i nekog mališana - koji je zanimljiv i odraslima i deci je mini stoni fudbal. Igranje fudbala u sobi bez pravljenja haosa u istoj lepo zvuči, a sve to može da se dobije kupovinom ovog sjajnog poklona dimenzija 48.5 x 30.5 x 9 cm po ceni od 3.300 dinara.

Novogodišnji pokloni na Sasomange. rs
foto: Sasomange.rs

Praktično i jeftino

Kutijica za nakit za dame

Kutija za nakit po ceni od samo 340 dinara je odličan izbor. Crvena kutija dimenzija 16x12cm postaće sigurno deo svakodnevice svake dame. U pitanju je veoma funkcionalan poklon, za koji svakako ne mora da se odvoji mnogo novca.

Uniseks poklon

Mini masažer za sve prilike

Da je moguće naći poklon koji je dobar za svakog našeg prijatelja dokazuje i mini masažer koji se prodaje na oglasima. On ima veoma povoljnu cenu, košta samo 340 dinara. Veoma je praktičan jer je lako prenosiv, a to je ujedno i vrlo koristan poklon za svakoga. BOKS 11 Za svačiju kuhinju Oklagija sa novogodišnjim motivima Za sve ljubitelje kuhinje odličan poklon može da bude oklagija za testo sa novogodišnjim motivima. Ona košta 1.000 dinara, a napravljena je od izdržljivog tvrdog drveta otpornog na vlagu sa duboko ugraviranim uzorkom božićnog jelena, i novogodišnje jelke. Dužine je 36 cm i lako će pronaći mesto u svakoj kuhinji.

Novogodišnji pokloni na Sasomange. rs
foto: Sasomange.rs

Unikat za drage osobe

Šolja sa džepom za keks

Kada god ne znate šta da poklonite dragoj osobi, izbor padne na neku lepu šolju. Jedna takva, ali ipak vrlo specifična, prodaje se na oglasniku Sasomange. Naime, 3D šolja sa džepom za keks košta 1.460 dinara. Idealan je poklon za voljenu osobu koja šoljicu kafe ili čaja želi da dopuni omiljenim keksom ili kockicom čokolade.

Novogodišnji pokloni na Sasomange. rs
foto: Sasomange.rs

Tornado šolja

Sama se vrti

Sigurno većina nije čula za tornado šolju, ali i to postoji na Sasomange.rs i koštaće nas 790 din. Ona se vrti sama, izrađena od nerđajućeg metala/plastike i ne greje tečnost u šolji. Kapaciteta je 300 ml, za pokretanje su joj neophodne baterije i ima samo jedan ograničavajući faktor - ne sme se prati u mašini.

Novogodišnji pokloni na Sasomange. rs
foto: Sasomange.rs

Čarobno svetli

Ogledalo za šminkanje

Ogledalo za šminkanje lep je poklon koji će se dopasti svakoj dami, a može da se pazari za nešto manje od 3.000 dinara. Čarobno svetli i osvetljava detalje lica uz pomoć uveličavajućeg ogledala. Ima 22 led lampice čija jačina se može podešavati, a otvoreno je dimenzija 34 x 24 cm.

Patrolne šape

Obožavaju ih svi klinci

Patrolne šape, muzičke plišane igračke od 2.600 din su jedne od najpopularnijih igračaka današnjih dečaka i devojčica pa njihovim odabirom ne možemo pogrešiti. Ove igračkice obradovaće baš svakog mališana.

Novogodišnji pokloni na Sasomange. rs
foto: Sasomange.rs

Kućica za decu

Pravi kutak za igru

Na oglasima se prodaju i kućice za decu koje su savršene za dvoiršte ili dečji kutak u sobi. Za takav poklon potrebno je odvojiti 7.000 dinara, ali je u pitanju kućica izrađena od visokokvalitetne plastike, sa jakom i čvrstom konstrukcijom, koja ne izaziva alergijske reakcije kod dece.

Tobogan za mališane

Super za dvorište

Tobogan za decu idealan je poklon ako želimo da omogućimo deci da u svom dvorištu imaju malo igralište. Dužina klizišta je 170 cm i predviđen je za mališane do osam godin. Dostupan je u dve boje - plavoj i crvenoj. Cena mu je 5.800 dinara.

Set bubnjeva

I za dečake i za devojčice

Za dečake, a možda i devojčice koje vole muziku imamo idealan poklon - set bubnjeva. Dimenzije celog kompleta su 72 x 67 x 40,5 cm, sa priključcima za telefon, slušalice i punjač. Poseduje funkciju automatske uštede energije, kontrolu zvuka, svetlosni i zvučni efekti pri udaranju palicama po bubnju. Ovo je nešto skuplji poklon im iznosi 7. 600 din.

Novogodišnji pokloni na Sasomange. rs
foto: Sasomange.rs

Grnčarki točak

Razvijanje kreativnosti u igri

Za razvijanje kreativnosti kod mališana idealan poklon je grnčarski točak za igru od 1.999 dinara. Ovaj poklon sadrži posudu za sakupljanje vode, okretnu ploču i prirodnu grnčarsku glinu za modelovanje, a uz igračku dobijamo i lopatice u šest boja. Ovaj dar je samo za decu stariju od šest godina.

Novogodišnji pokloni na Sasomange. rs
foto: Sasomange.rs

Dečija kuhinja

Kao da je prava

Dečija kuhinja sa svim potrebnim elementima daje osećaj da su mališani u pravoj kuhinji. Zato im okupira pažnju na duže vreme. Za ovu kuhinjicu potrebno je odvojiti 3.700 dinara, ali je ovo svakako vrlo originalan poklon.

Projektor za crtež

Odlično za razvijanje motorike

Projektor stočić za crtanje za devojčice je edukativna igračka koja pomoću lampe i slajdova (krugova) projektuje crtež na hartiji i pomoću koje dete uči da crta i boji, razvija motoriku i koordinaciju pokreta. Dobija se blokčić i flomasteri uz preko 24 sličice sa projektora za crtanje koje su jako zanimljive i šarene a sve to za 2800 dinara.

Novogodišnji pokloni na Sasomange. rs
foto: Sasomange.rs

Meda sa kapom

Deda mraza Peva i svetluca

Plišani novogodišnji meda sa kapom Deda Mraza i snežnom svetlećom LED kuglom je idealan drugar sa kojim će naši mališani dočekati dolazak praznika. Ova divna igračka nosi providnu kuglu u krilu koja kada se pritisne prekidač, pokreće vihor pahulja unutar lopte uz lepe božićne pesme i šarena svetla a cena je zaista povoljna - 1.880 dinara.

Medvedić koji priča bajke

Drži pažnju klincima

Gospodin plišani medvedić koji priča osam predivnih bajki je poklon koji će oduševiti svakog mališana. On priča osam predivnih bajki (Crvenkapa, Knjiga o džungli, Mačak u čizmama, Pepeljuga, Petar Pan, Snežana i sedam patuljaka, Tri praseta i Zlatokosa). Nudi mogućnost da se nauče boje, oblici, slova i brojevi uz popularne pesmice. Dok priča medvedić se njiše levo i desno i otvara usta kako bi mališanima držao pažnju. Sjajan poklon za decu od tri i više godina po ceni od 3.770 dinara.

Novogodišnji pokloni na Sasomange. rs
foto: Sasomange.rs

Suzana Trajković

Bonus video

01:40

POKLONIZA SUBOTIČKE TROJKE I ČETVORKE! Sedmoro mališana rođeno u dve porodice, a roditeljskoj SREĆI nema kraja (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track