MLADIĆ PRONAŠAO NOVČANIK SA VIŠE OD 800 €: Majka se odmah pohvalila na mrežama, nastao haos "MOGLI STE SAMO DA NAĐETE VLASNIKA"
Foto: Profimedia

vlasnik nije iz beograda

MLADIĆ PRONAŠAO NOVČANIK SA VIŠE OD 800 €: Majka se odmah pohvalila na mrežama, nastao haos "MOGLI STE SAMO DA NAĐETE VLASNIKA"

Društvo -

Jedna majka se na društvenoj mreži Tviter pohvalila kako je njen sin pronašao novčanik u kome je bilo 800 evra.

- Moj sin (28 godina) je juče našao novčanik. U njemu je bilo 800 evra, još nekoliko hiljada dinara i lična karta. Uspeo je da pronađe vlasnika, koji nije iz Beograda. Baš sam ponosna - napisala je ona u tvitu i pokrenula lavinu komentara u kojima su korisnici ove mreže pohvalili majku, ali i mladića.

- Budi ponosna na takvog sina, dok drugi kradu i džepare on je odabrao da se sa poštenjem i obrazom druži. Živ bio momče zdravlje neka te pohodi - piše u prvom komentaru dok u drugom stoji:

novac, novčanik
foto: Shutterstock

- Bravo majko, svaka čast i tebi i sinu! Treba i na sebe da budete ponosni, jer ste uspeli kao majka i svoje dete vaspitali kako treba.

Ipak nekolicina njih je iskritikovala ovaj tvit.

- Ali je detaljno pretrkeljisao novčanik. Mogli ste samo da nađete vlasnika i da mu vratite pez pompe, jer svako normalan vrati - navodi se u jednom od komentara, dok je drugi korisnik odgovorio.

- A kako da nađe vlasnika ako ne otvori novčanik, a i zašto da se ne pohvali lepo vaspitanim detetom.

I drugi korisnici ove mreže su pisali da poznaju ljude koji su pronašli novac i vratili vlasnicima.

- Mom drugu čovek vratio novčanik sa 900 evra i dokumentima posle dve i po godine. Pekla ga savest. Uzeo 20.000 dinara, kaže 10 odsto kolko mu pripada i ima pravo po zakonu - piše u komentaru.

Ima i ovoga

U jednom od komentara korisnica Tvitera je napisala da je ona i dan danas prijateljica sa devojkom koja je pronašla njen novčanik.

- Ja sam prijateljica sa devojkom koja je našla moj novčanik pre par godina. I prošle godine sam joj na svadbu išla - napisala je ona.

Neki su se i pitali koliko je vlasnik novčanika častio mladića.

- Sa koliko ga je vlasnik počastio? Uskratili ste nas za priču o "veličini" druge strane. Da znamo je li uradio pravu stvar ili pogrešio.

Kurir.rs

Bonus video:

00:45

Mladiću ispao novčanik, žena izašla iz auta i ukrala ga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track