"MAMA, DA LI MOŽEŠ DA DOĐEŠ KOD MENE SUTRA": Milanka otkrila šta joj je nestala ćerka Ana tražila pre 10 dana MISTERIJA SVE VEĆA
Foto: Privatna Arhiva

potraga

"MAMA, DA LI MOŽEŠ DA DOĐEŠ KOD MENE SUTRA": Milanka otkrila šta joj je nestala ćerka Ana tražila pre 10 dana MISTERIJA SVE VEĆA

Društvo -

Milanka Ljubičić, majka misteriozno nestale Beograđanke Ane Volš (39) kojoj se svaki trag gubi od 1. januara kada je napustila porodični dom i uputila se na aerodom za Vašington, opisala je i kada se poslednji put čula sa ćerkom.

Ana Volš, rodom iz Beograda, koja je poslednji put u Srbiji bila 27. decembra, prema rečima njene majke, u tom periodu normalno se ponašala i ništa nije uakzivo na ovu agoniju koju njena porodica preživljava.

ana volš sa majkom milankom ljubičić
ana volš sa majkom milankom ljubičićfoto: Printscreen/Instagram, Privatna Arhiva

Podsetimo, Beograđanka je nestala kada je 1. januara oko četri sata iza ponoći napustila svoj prorodični dom u gradu Kohasetu i uputila se na bostonski aerodrom kako bi se ukrcala na let za Vašington, gde je morala hitno da se javi na posao. Međutim, kako su naveli iz lokalne policije, ona nije stigla na aerodrom.

Kurir je juče pronašao Aninu majku Milanku, koja živi u Beogradu. Zabrinuta žena nam je ispričala da već danima ne spava i da je na lekovima.

Milanka kaže za Kurir i da je ćerku poslednji put videla u decembru.

- Došla je 27. novembra u Beograd i bila je 10 dana. Rešavala je neku papirologiju i nisam primetila ništa sumnjivo u njenom ponašanju - kaže ona:

ana volš nestala nakon dočeka nove godine
ana volš nestala nakon dočeka nove godinefoto: Instagram

- Zvala me je oko 20. decembra i rekla: "Mama, da li možeš da dođeš kod mene sutra?" Iznenadila sam se i odgovorila joj da mi treba vremena da se spremim i da ću doći početkom januara. Ona mi je onda rekla da ne moram ni tada da dolazim, jer ima planove s mužem. Nije mi jasno zašto je insistirala da tada dođem i to tako brzo, zaista ne znam.

Lokalna policija i dalje danonoćno traga za nestalnom Beograđankom, ali za sada nema nikakvog traga koji bi rešio misteriju njenog nestanka.

Suprugov apel

Pozovite me ako znate nešto

Brajan Volš obratio se američkim medijima audio-snimkom koji traje 43 sekunde.

supružnici ana i brajan volš
supružnici ana i brajan volšfoto: Facebook

- Dobar dan, ja sam Brajan Volš. Ako poznajete nekoga ko je imao kontakt sa Anom, pozovite me. Ako ste razgovarali s njom u nedelju ili poslednjih nekoliko dana, ili znate nekoga ko bi mogao da ima kontakt s njom, javite se. Izvinite što vam smetam, siguran sam da je sve u redu - izjavio je Brajan, dok su građani komentarisali kako im on uopšte ne zvuči uplašeno, već im zvuči "kao da naručuje picu".

Teški trenuci

Deca su kod druge babe, ne znam da li da idem tamo i ja

Milanka Ljubičić navela je da je brigu o Aninoj i Brajanovoj deci u ovim teškim trenucima preuzela Brajanova majka.

- Dečica su kod Anine svekrve i ja, iskreno, ne znam da li da idem za Ameriku ili da ostanem ovde. Nisam pametna šta treba da uradim, ali je mnogo teško - rekla je Milanka i objasnila nam da njen zet ima nanogicu zbog krivičnog dela falsifikovanje dve slike umetnika Endija Vorhola vrednih 80.000 dolara.

- Brajan nije znao da su slike lažne kada ih je kupio, a sada je nepravedno u kućnom zatvoru, iako je trebalo još jesenas da odleži kaznu.

(Kurir.rs - B. Travica)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track