"ČEKAMO DA NAM APOTEKARKA ISPEČE PRASE": Stajali u redu, a GOSPOĐA pitala da uđe preko reda, zbog odgovora usledio HAOS NA MREŽAMA
Foto: Marina Lopičić/Ilustracija

"ČEKAMO DA NAM APOTEKARKA ISPEČE PRASE": Stajali u redu, a GOSPOĐA pitala da uđe preko reda, zbog odgovora usledio HAOS NA MREŽAMA

Društvo -

Na društvenoj mreži Tviter pojavio se tvit u kome je korisnik opisao jednu smešnu situaciju ispred apoteke, a koja je postala viralna na mrežama i pokrenula je lavinu komentara.

- Čekamo nas petoro u redu ispred apoteke jer ne mogu da uđu više od tri osobe i dolazi gospođa i pita: "Izvinite, da li mogu ja preko reda? Ja bih samo lekove da uzmem." - navodi se u objavi i dodaje:

- Ako je za lekove gospođi onda može, jer mi ovde čekamo da nam apotekarka ispeče prase.

Ovaj dihoviti tvit je nasmejao je mnoge korisnike ove mreže, ali sudeći po komentarima mišljenja građana su bila podeljena.

- Za srpsku? - piše u prvom komentaru, dok je autor odgovorio:

- Nego šta. Ovo je posebno farmaceutsko prase, prskaju ga stopostotnim alkoholom dok se peče.

Ipak, neki su bili na strani gospođe koja je kulturno upitala sve da li ona može preko reda.

- Al` pitala je kulturno i ništa nije slagala - napisala je jedna korisnica, dok je druga dodala da ne pušta nikoga preko reda.

- Ne puštam više nikog preko reda. Bezobrazluk nema granice:

- Ima smisla jer bar pola ljudi uzima suplemente razne i obično ne znaju sta traže i dave apotekara - glasili su neki od komentara.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track