PEVAČ IZ SRBIJE ZAPEVAO U KINESKOM NOVOGODIŠNJEM PROGRAMU! Tu je i harmonika! Na državnoj TV milijarde čule ovu našu pesmu (VIDEO)
Foto: Twitter Printscreen/Chen Bo

Kineska nova godina

PEVAČ IZ SRBIJE ZAPEVAO U KINESKOM NOVOGODIŠNJEM PROGRAMU! Tu je i harmonika! Na državnoj TV milijarde čule ovu našu pesmu (VIDEO)

Društvo -

BEOGRAD - Ambasadorka Kine u Srbiji Čen Bo objavila je na Tviteru deo novogodišnjeg programa sa kineske televizije Si-Si-Ti-Vi, u kojem je izvedena pesma "Tamo daleko".

Pesma "Tamo daleko" čula se u Gala večeri Festivala proleća, novogodišnjem televizijskom spektaklu uz koji se širom sveta dočekuje Kineska nova godina.

Ambasadorka Kine Čen Bo objavila je na Tviteru video snimak u kojem se vidi kompilacija ove pesme u izvođenju srpskog kompozitora i pevača Slobodana Trkulje i kineskih muzičara, preneo je RTS.

Inače, Gala Festivala proleća, poznata i kao Si-Si-Ti-Vi novogodišnja Gala, predstavlja šou program u produkciji "Kineske medija grupe", uz koji porodice u Kini i Kinezi u inostranstvu dočekuju Lunarnu novu godinu.

Gala ima najveću publiku od svih zabavnih emisija na svetu i Ginesov je rekorder u kategoriji najgledaniji međunarodni televizijski program.

Primera radi, 2018. godine uz Gala šou je Kinesku novu godinu dočekalo čak milijardu gledalaca.

Ova emisija predstavlja pravi muzičkoscenski spektakl, a mnogi danas poznati izvođači su se proslavili upravo zbog učešća u njemu.

Kurir.rs/RTS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track