POLICAJCI PRIKUPILI POMOĆ ZA NARODNU KUHINJU NA KOSOVU: Uplatili skoro 500.000 dinara
Foto: Vlada Srbije/Slobodan Miljević

humano

POLICAJCI PRIKUPILI POMOĆ ZA NARODNU KUHINJU NA KOSOVU: Uplatili skoro 500.000 dinara

Društvo -

Zaposleni u Posebnoj jedinici policijse brigade PU za grad Beograd unutar jedinice organizovali su i sproveli akciju prikupljanja pomoći Dobrotvornoj organizaciji Eparhije raško-prizrenske "Majka deset Jugovića", a za potrebe Narodne kuhinje na Kosovu i Metohiji.

Tom prilikom od sredstava Udruženja zaposlenih u Policijskoj brigadi "Brigadiri" izdvojeno je 279.500,00 dinara, a na nivou jedinice prikupljeno je još dodatnih 198.500,00 dinara. Ukupno je, na račun Eparhije raško-prizrenske, od zaposlenih u PJP Policijskoj brigadi, uplaćeno 478.000,00 dinara.

- Naša zahvalnost prema ovim divnim ljudima je velika i nemerljiva. Ovo nije prvi put da pomoć sa njihove strane stiže za Narodne kuhinje na čemu smo posebno zahvalni, naročito jer je ova pomoć pristigla u zimskim danima kada je pomoć za kuhinje neophodna usled povećanih potreba a smanjenih donacija - stoji na sajtu humanitarne organizacije Eparhije raško-prizrenske "Majke devet Jugovića" - Narodne kuhinje na Kosovu i Metohiji, gde dodaju:

- I pored izuzetno teške ekonomske situacije, kao i raznih svakodnevnih iskušenja sa kojima se suočavamo, uz pomoć dobrih ljudi velikog srca, uspevamo da zabeležimo priče poput ove. Uplaćena pomoć biće iskorišćena za potrebe Narodnih kuhinja a naša organizacija želi da uputi jedno skromno ali gromko i srdačno hvala prema svima onima koji su učestvovali u organizaciji i sprovođenju ove akcije a koja će našem radu biti od izueztne pomoći.

Blagodarni prema ukazanom poverenju i razumevanju, prema bratskoj ljubavi koja je pružena braći i sestrama sa ovih prostora, našim dragim dobročiniteljima želimo svako dobro koje Gospod može da pruži i puno uspeha i napretka u daljem poslovanju.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track