POMOZIMO DIMITRIJU DA STANE NA NOGE I NAPRAVI SVOJ PRVI KORAK: Od rođenja je vezan za invalidska kolica, treba mu POMOĆ ZA LEČENJE
Foto: Printscreen/budi human

budi human

POMOZIMO DIMITRIJU DA STANE NA NOGE I NAPRAVI SVOJ PRVI KORAK: Od rođenja je vezan za invalidska kolica, treba mu POMOĆ ZA LEČENJE

Društvo -

Dimitrije Matić, učenik sedmog razreda osnovne škole "Milan Petrović" u Novom Sadu, boluje od cerebralne paralize kvadripereza i potrebna mu je pomoć za lečenje.

Dimitrije danas ne sedi samostalno, ne hoda, vezan je za kolica, ne koristi ruke, ima epi promene, otežano žvakanje i gutanje, problem sa disanjem-bronhijalna asma. I pored svega što nema ima osmeh koji kaže šta bi sve voleo i koji njegovim roditeljima daje snagu da se borimo za njega.

Dimitrije je od trećeg meseca života uključen u fizikalne terapije koje se sastoje od vežbi, masaža, hipoterapija i plivanja, kao i u logopodske tretmane i operacije u inostranstvu, od kojih je tri imao u Rusiji i jednu u Turskoj.

Dimitriju je potrebna novčana pomoć kako bi mogao da nastavi sa svojim svakodnevnim terapijama koje mu pomažu, olakšavaju život i pružaju nadu da će jednog dana napraviti svoje prve samostalne korake.

Dimitrije Matić
foto: Budi Human

Za Dimitrija je pokrenuta humanitarna akcija preko fondacije "Budi Human".

Ovako možete da pomognete

Slanjem poruke 440 na broj 3030 (cena poruke za sve mreze 200din, PDV se ne naplacuje)

Uplatom na dinarski račun:

160-0000000492885-89

Uplatom na devizni račun:

160-0054000025006-60

IBAN:

RS35160005400002500660

SWIFT/BIC:

DBDBRSBG

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track