PRIPITOMIO DIVLJU SVINJU! Domaćin otkrio: Gile se sa svima druži! Pojede SAMO 20 gajbica kruške, a sada ima oko 100 kilograma
Gile :), Foto: Kurir tv

nema nameru nazad u divljinu:

PRIPITOMIO DIVLJU SVINJU! Domaćin otkrio: Gile se sa svima druži! Pojede SAMO 20 gajbica kruške, a sada ima oko 100 kilograma

Društvo -

Blagoje Radovanović na svom imanju, nedaleko od Borskog jezera uživa u idili sa svojim životinjama a nedavno se psima i živini pridružila jedna divlja svinja.

Divlja svinja
foto: Kurir tv

Vrlo brzo se uklopila u novu sredinu jer je sve prilagođeno njenim potrebama.

Divlja svinja Gile
foto: Kurir tv

Šuma koja je prirodno stanište divljih svinja, nalazi se u blizini farme Radovanovića, a ženka koja sada živi sa ovim domaćinom nema nameru da se vrati u svoje prirodno stanište.

Divlja svinja Gile
foto: Kurir tv

Kako izgleda i kaže ovaj domaćin, ljubav je obostrana.

- NIti pravi štetu, niti ometa koga. Sa kerovima dobro sarađuje, i sa ostalim životinjama. Čudo, koliko se to srodilo - kaže ovaj domaćin.

02:15

Domaćin Blagojević pripitomio divlju svinju, koja gubi taj pridev

U dvorištu je napravio poseban kutak za Gileta, a tek kasnije je uočio da je reč o ženki.

- U poslednja dva meseca hranio sam je žitom i kukuruzom, a kasnije pojela je i 15, 20 gajbica kruške VIljamovke - kaže posnosno Blagojević.

Gile je sada dostigao stotinak kilograma, a zajedno sa svojim domaćinom obilazi ostali životinjski svet.

- Hajde, Gile - pozvao je svog ljubimca Blagojević, ispraćajući ekipu Kurir TV.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track