SRBIJA ISPUNJAVA OBEĆANJA! Gašić dodelio ključeve novoizgrađenih stanova pripadnicima službi bezbednosti u Kraljevu
Foto: MUP

SRBIJA ISPUNJAVA OBEĆANJA! Gašić dodelio ključeve novoizgrađenih stanova pripadnicima službi bezbednosti u Kraljevu

Društvo -

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić dodelio je danas u Kraljevu ključeve novoizgrađenih stanova pripadnicima službi bezbednosti i istakao da je to dokaz da Srbija ispunjava obećanja i brine o zaslužnima za njenu sigurnost i mir, kao i bezbednost svih građana, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

"Rešeno stambeno pitanje je jedna od osnovnih ljudskih potreba i zato je ovo jedan od najvažnijih dana u životu svakog od vas. Zato sam danas ponosan, jer osećam vašu radost i spokoj, jer ćete konačno vaš, i život vaših porodica nastaviti bezbrižno u sopstvenom domu", rekao je ministar na ceremoniji uručenja ključeva 18 stanova.

Bratislav Gašić, dodela stanova
foto: MUP

Ključevi su urečeni pripadnicima ministarstava unutrašnjih poslova, odbrane i pravde, kao i Bezbednosno – informativne agencije i boračke i invalidske zaštite Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić zahvalio se Vladi Srbije i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na izgradnji osnovne škole i rekonstrukcije ambulante u Ribnici, i naveo da uskoro počinje i izgradnja novog vrtića.

"To je dokaz da Vlada, predsednik, brinu o našoj deci, o ljudima koji štite naš ustavni poredak i vode računa o bezbednosti države", istakao je gradonačelnik Kraljeva.

1 / 5 Foto: MUP

Pripadnica Policijske uprave u Kraljevu Marija Vesković, zahvalila se na pruženoj prilici da svojoj porodici i sebi obezbedi stan u gradu u kojem živi i radi.

"Kada rešavate stambeno pitanje, rešavate verovatno jedan od najvećih izazova u životu. To sam i ja danas učinila kada sam preuzela ključeve i velika mi je čast što mi ih je lično uručio ministar unutrašnjih poslova", rekla je Vesković, koja je 12 godina pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova.

Kurir.rs/J.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja