OTAC IZ VLASOTINCA ANGAŽOVAO RADNIKE DA LEPE PLAKATE KOJIMA SE ODRIČE DECE: Meštani u strahu da je pozadina priče MNOGO JEZIVIJA
Foto: Privatna arhiva

novi detalji

OTAC IZ VLASOTINCA ANGAŽOVAO RADNIKE DA LEPE PLAKATE KOJIMA SE ODRIČE DECE: Meštani u strahu da je pozadina priče MNOGO JEZIVIJA

Društvo -

Žitelji Vlasotinca zgranuti su postupkom svog sugrađanina (35) koji je navodno naručio i izlepio 300 plakata po varošici u kojima piše da se odriče svoje maloletne dece.

- Odričem se svog sina godište 2013. i ćerke rođene 2017. godine. Ovom prilikom želim da izjavim da za gore navedene osobe ne želim da snosim nikakve posledice zbog nemara njihove majke i same dece sa kojima sam proveo golgotu - tekst je koji stoji na plakatima koje su po Vlasotincu lepile nepoznate osobe.

Kada ih je policija identifikovala, navodno su rekli su da ih je taj muškarac angažovao i da im nisu poznate druge okolnosti.

Vlasotince, otac se odrekao dece, otac
foto: Privatna arhiva

Ovaj postupak izaziva osudu Vlasotinčana i svi odreda su na strani majke i maloletne dece.

- Žena je izbezumljena i ne može da veruje šta ih je snašlo. A tek dečica. Kome su mogla zlo da učine - pitaju se Vlasotinčani kojima su porodične (ne)prilike dobro poznate.

Navodno je žena sa decom morala da se skloni u sigurnu kuću, a od nasilja strahuju i drugi članovi porodice.

- Možda je neka sekta u pitanju jer je žena na mestu. Ide u dnevnicu da bi zaradila da prehrani decu. On je nedavno napustio Vlasotince i niko ne zna gde se nalazi - tvrde Vlasotinčani.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track