IMALE SMO ISTU SUDBINU SAMO SAM JA ŽIVA, ALI OSAKAĆENA ZA CEO ŽIVOT: Aranđelovčani u šoku posle smrti porodilje (35)
Foto: Printscreen/Facebook

tragedija

IMALE SMO ISTU SUDBINU SAMO SAM JA ŽIVA, ALI OSAKAĆENA ZA CEO ŽIVOT: Aranđelovčani u šoku posle smrti porodilje (35)

Društvo -

Porodilja (35) iz Aranđelovca umrla je u Beogradu, nakon zaboravljene posteljice i daljih komplikacija nakon carskog reza.

"Iako živimo u istom gradu nisam je poznavala, ali imale smo istu sudbinu samo je razlika što sam ja živa i osakaćena za ceo život", napisala je jedna korisnica Tvitera, nakon što je odjeknula vest da je njena sugrađanka usled komplikacija izgubila život.

Smrt ove žene rastužila je javnost, a na društvenim mrežama nizali su se komentari.

"Njena smrt me je toliko pogodila valjda zbog iste situacije, da sam isplakala tonu suza od jutros. Želim joj da nađe večni mir, a ja ću se potruditi u njeno ime da pravda bude zadovoljena. Neka nam je Bog u pomoć", napisala je korisnica Tvitera.

Koliko je ovaj slučaj uznemirio Aranđelovčane govori i činjenica da su se mnogi uključili u diskusiju.

"Njen muž radi sa nama. Da li mi veruješ, dva dana je tišina kod nas? Niko nije mogao da poveruje", dodao je korisnik Tvitera.

Sumnja se da je mlada žena umrla usled komplikacija nastalih lekarskom greškom prilikom porođaja 19. februara, zbog čega je hitno prebačena u Beograd, gde je nažalost izgubila bitku za život. Rodila je zdravu devojčicu koja je još u bolnici i čeka da tata dođe po nju.

Nesrećna žena sahranjena je juče na groblju u selu nadomak Aranđelovca.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track