PEDIJATAR PREPISAO BEBI KAPI, PITANJE MAJKE NAPRAVILO HAOS NA MREŽAMA: "Doktor je dao lek i sad će mame da vam kažu bolje?!"
Foto: Shuttrestock

ne veruje lekarima

PEDIJATAR PREPISAO BEBI KAPI, PITANJE MAJKE NAPRAVILO HAOS NA MREŽAMA: "Doktor je dao lek i sad će mame da vam kažu bolje?!"

Društvo -

Da pojedini ljudi često više veruju "Dr Guglu" i strancima na društvenim mrežama nego doktorima, govori i poslednji primer jedne majke.

Naime, njenoj bebi od mesec i po dana je pedijatar prepisao jedne kapi, ali ona nije verovala lekaru nego je upitala druge majke na društvenim mrežama da li to sme njena beba da koristi.

- Dobila sam kapi od doktora za bebu od mesec i po dana, tri puta na dan po pet kapi. Da li to sme tako mala beba? - upitala je jedna majka u jednoj od grupa na društvenim mrežama.

Pojedine korisnice ove grupe napisale su joj da nema potrebe za tom polemikom.

- Ne razumem pitanje. Doktor je dao lek i sad će mame da vam kažu bolje? Ovo mi nikada neće biti jasno - napisala je jedna korisnica.

Jedna žena je dodala i da svakako pedijatar zna bolje nego majke.

Bilo je i onih koji su je savetovali da promeni pedijatra.

Kurir.rs

Bonus video:

03:44

OVAJ VIRUS UGLAVNOM NAPADA BEBE! Pedijatar: Glavni simptom je ubrzano disanje ČIM SE PRIMETI TREBA ODMAH IZOLOVATI DECU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track