VRATILA SE SA POSLA, A KUĆU PORUŠIO BAGER! Majka petogodišnje ćerke u očaju, ADVOKAT ZA KURIR TV: Slučaj je i te kako kompleksan
Foto: Kurir televizija

kurir tv

VRATILA SE SA POSLA, A KUĆU PORUŠIO BAGER! Majka petogodišnje ćerke u očaju, ADVOKAT ZA KURIR TV: Slučaj je i te kako kompleksan

Društvo -

Četrdesettrogodišnju Jelenu Janković iz Leštana,po dolasku kući sa posla,dočekao je pravi horor.

Naime, kuća u kojoj živi sa petogodišnjom ćerkom, u Leštanima, srušena je bagerom, a od 130 kvadrata potkrovlja ostao je samo hodnik!

OGLASILO SE DRUGO OSNOVNO JAVNO TUŽILAŠTVO!

Cela priča dobija obrt nakon oglašavanja Drugog osnovnog javnog tužilaštva koje utvrđuje sve okolnosti događaja u Leštanima i identifikaciju osumnjičenih. Prema navodima Tužilaštva,do sada je poznato da u događaju nije direktno učestvovao bivši suprug oštećene tj. nije on osoba koja je srušila deo kuće, već se radi o licu kojem je, navodno, bivši suprug Jelene Janković dugovao novac.

sud, dogovor
foto: Profimedia / Andriy Popov /Panthermedia

Tužilaštvo je naložilo policiji da dostavi svoj izveštaj, posle čega će biti doneta odluka o daljem postupanju.Navode Tužilaštva za medije potvrđuje i bivši suprug Jelene Janković koji kaže on nije unajmio prijatelja da sruši kuću, već da mu je taj prijatelj i saradnik kuću oštetio pošto mu duguje novac.

Bivši muž Jelene takođe demantuje i da je tukao, međutim prema navodima Tužilaštva iz porodice Janković bilo je prijava za nasilje ranije,a sredinom aprila suprugu Jelene Janković izrečena je i hitna bezbednosna mera zabrane prilaska.

Na čijoj su strani pravo i pravda, odgovorio je gost jutarnjeg programa advokat Nebojša Perović.

00:58

VRATILA SE SA POSLA, A KUĆU PORUŠIO BAGER! Majka petogodišnje ćerke u očaju, ADVOKAT ZA KURIR TV: Slučaj je i te kako kompleksan

- Ovo još nije kompletno, u toku je predkrivični postupak. Policija radi na prikupljanju svih podataka u svrsi razrašnjenja slučaja. Imamo dve sasvim različite priče. Zaista je teško doneti zaključak bez razrešnjenja, neko je svakako morao da uđe u bager, i da uruši, ali samo potrkovlje. Dakle, gde su bili ostali stanari, ali i za to je potreban bager jačih kapaciteta. Ovaj slučaj je izuzetno kompleksan iz pravnog ugla - rekao je Perović.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track