RADNO VREME ZA PRVI MAJ: Evo koliko dugo ćete moći BESPLATNO da se parkirate, a KO RADI UOBIČAJENO! (FOTO)
Supermarket / Ilustracija, Foto: EPA/WAEL HAMZEH

VAŽNO

RADNO VREME ZA PRVI MAJ: Evo koliko dugo ćete moći BESPLATNO da se parkirate, a KO RADI UOBIČAJENO! (FOTO)

Društvo -

Tokom dva dana obeležavanja Međunarodnog praznika rada, 1. i 2. maja, pijace i tržni centri radiće po uobičajenom radnom vremenu, dok će radno vreme pojedinih supermarketa biti skraćeno ili čak uopšte neće raditi.

Iz JKP "Parking servis" najavili su da neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada 1. i 2. maja, odnosno da će parking u Beogradu biti besplatan do srede, 3. maja u 7 sati.

Parking servis
Parking servisfoto: Nemanja Pančić

Garaže i parking-prostori za korisnike i posetioce pijaca tokom praznika radiće po ustaljenom režimu. Beogradski Sekretarijat za javni prevoz saopštio je da će tokom prazničnih dana u okviru integrisanog tarifnog sistema biti primenjeni nedeljni redovi vožnje.

Autobus / Ilustracija
Autobus / Ilustracija foto: Dado Đilas

"Pošta Srbije" saopštila je da će 1. i 2. maja raditi 72 dežurne pošte u Beogradu i drugim gradovima. Sve pijace koje posluju u sastavu JKP "Beogradske pijace" tokom oba dana praznika radiće po uobičajenom radnom vremenu od 6 do 19 sati.

Kurir.rs / S. T.

Bonus video

00:26

NEVEROVATNA SCENA U CENTRU BEOGRADA ZA PRVI MAJ Mladić se go kupao u FONTANI na Trgu Nikole Pašića ONO ŠTO JE REKAO JE TEK HIT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track