PREGLEDANE SVE ŠKOLE! DOJAVE SU BILE LAŽNE: U toku intenzivan rad MUP i Tužilaštva na otkrivanju odgovornih za lažne dojave
Arhivska fotografija, Foto: Dado Đilas

dobra vest

PREGLEDANE SVE ŠKOLE! DOJAVE SU BILE LAŽNE: U toku intenzivan rad MUP i Tužilaštva na otkrivanju odgovornih za lažne dojave

Društvo -

KD ekipe MUP-a prečešljale sve! Roditelji mogu da odahnu, deca su bezbedna

BEOGRAD - Posle jutrošnje serije anonimnih dojava o bombama u čak 115 beogradskih osnovnih i srednjih škola, specijalno opremljeni kontradiverzioni timovi MUP-a Srbije pregledali su sve škola posle čega je utvrđeno da su dojave bile lažne.

Roditeljima je poručeno da su deca bezbedna i na sigurnom, sa svojim nastavnicima, i da je unutar škole s njima s vreme i školski policajac.

Podsetimo, roditeljima đaka nižih razreda osnovne škole učitelji su još jutros u 7 sati poručili da decu ne dovode zbog pretnji izrečenih elektronskim putem na adrese škola.

Javno tužilaštvo vodi postupak

Javno tužilaštvo za organizovani kriminal vodi predistražni postupak u cilju identifikovanja onih koji kontinuirano šalju pretnje izvršenjem terorističkih napada. U toku je intenzivan rad MUP-a i JTOK na otkrivanju izvršilaca krivičnih dela u vezi s lažnim dojavama o bombama.

Kurir.rs/TV Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track