KURIR NA EVZONIJU - 3 SATA ČEKANJA NA 44 STEPENA! Čuveni granični prelaz krcat, ovako TRENUTNO IZGLEDA PAKAO na ulazu u Grčku!
Prepuno automobila na ulazu u Grčku, Foto: Kurir

Tako blizu, a tako daleko od Grčke

KURIR NA EVZONIJU - 3 SATA ČEKANJA NA 44 STEPENA! Čuveni granični prelaz krcat, ovako TRENUTNO IZGLEDA PAKAO na ulazu u Grčku!

Društvo -

Letnja sezona je počela, a sa njom i gužve na graničnim prelazima. Prvog dana leta turiste iz Srbije su dočekale nesnosne gužve na ulazu u Grčku, a na čuvenom Evzoniju čekalo se više od tri sata na 44 stepeni.

Ne može dalje
Ne može daljefoto: Kurir

Klime u kolima su bruje, ali dosta je onih koji ih gase, jer se ne pomeraju dugo i plaše se da će doći do nekog pregrevanja automobila ili kvara.

U međuzoni
U međuzonifoto: Kurir

Može se reći da je i nervoza sve prisutnija, a mnogi su se pokajali što nisu bar stigli u kasnim popodnevnim satima ako već moraju da čekaju.

Nema kraja koloni
Nema kraja kolonifoto: Kurir

U svakom slučaju, ovakve scene će biti i narednih dana, posebno kad je smena turista, i zato budite strpljiivi, ne ulazite u konflikte, a sa sobom obavezno imajte dovoljno vode i hrane!

Napolju 44 stepena trenutno
Napolju 44 stepena trenutnofoto: Kurir

Porodice sa malo decom moraju da budu posebno pripremljene na letnje zastoje ili da traže neke alternativne prelaze, a kad je u pitanju ulazak u Grčku to bi mogao da bude Dojran. Ili pak krenuti dan ranije, prespavati blizu granice, pa rano ujutro je preći odmoran i po hladovini.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track