HAOS U AVIONU NA BEOGRADSKOM AERODROMU: Putnica ne poštuje bezbednosnu proceduru, STIŽE POLICIJA, putnici sve snimili! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

NEVEROVATNO

HAOS U AVIONU NA BEOGRADSKOM AERODROMU: Putnica ne poštuje bezbednosnu proceduru, STIŽE POLICIJA, putnici sve snimili! (VIDEO)

Društvo -

Veliki incident u jednom od aviona koji treba da poleti sa Aerodroma "Nikola Tesla", upravo je u toku!

"Haos na aerodrom u avionu, žena nije htela da se veže, sad i policija dolazi po nju", objavljeno je na Instagram stranici Serbialive Beograd.ž

Bezbednosna proceduda podrazumeva obavezno vezivanje pojaseva za sve putnike, podizanje naslona sedišta, uvlačenje stola i slično.

U avionu je došlo do komešanja, a putnici su pokušali da urazume žensku osobu da se veže kako bi avion poleteo na vreme.

Zasad nije objavljeno o kom letu i prevozniku je reč.

Video snimak izazvao je lavinu komentara.

- Dok sam radila ako stjuardesa, redovno smo imali na letovima po jedan ovakav primerak, kako kaže ,,vrlo često putuje,, a kad im kačeš da ćeš morati da je udaljiš iz aviona, bude ona čuvena ,,ajde da vidim i to,, ili ,,znaš ti ko sam ja. Sa ljudima je sve teze razumeti se - navedeno je u komentaru.

Na drugom snimku vidi se žena koja izlazi sa detetom, a u tom trenutku je muškarac udara u leđa i psuje. Ovaj postupak izazvao je lavinu komemntara na mrežama.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track