PANIKA U HANIOTIJU! DETE (2) IZ SRBIJE STRUJA ODNELA 2 KILOMETRA OD OBALE: Roditelji zanemeli, čovek na skuteru video samo tačku
Foto: Printscreen

Zastrašujuće

PANIKA U HANIOTIJU! DETE (2) IZ SRBIJE STRUJA ODNELA 2 KILOMETRA OD OBALE: Roditelji zanemeli, čovek na skuteru video samo tačku

Društvo -

Akcija spasavanja devojčice od pre par godina, koja je plutala na gumi u obliku jednoroga u Haniotiju, ponovo kruži društvenim mrežama.

Trogodišnju devojčicu je morska struja je pre dve godine odnela kilometrima daleko od obale, a spasla ju je posada trajekta.

Ista situacija dogodila se danas u Haniotiju kada je vetar dvogodišnjeg dečaka iz Srbije odneo više od dva kilometra od obale dok je bio na gumenom čamcu, objavljeno je u grupi "Nikana" na Fejsbuku.

Nekoliko ljudi, uključujući i roditelje, uzalud su plivali kako bi došli do dečaka, jer se dete sve više odaljavalo od obale. Na kraju se videla samo tačka u daljini. Nakon 30 minuta agonije i dozivanja u pomoć svih koji su u tom momentu bili prisutni, čovek na skuteru je došao do deteta i izvukao ga na obalu.

Snimak od pre par godina

@nikana.gr Spasavanje trogodišnje devojčice na gumi u moru #grcka ♬ original sound - nikana.gr - letovanje u Grčkoj

Na kraju se sve dobro završilo, a apeluje se na roditelje da gumu na kojoj su deca drže, jer ih vetar ili morska struja mogu odneti daleko. Dečak je živ i zdrav vraćen na obalu zabrinutim roditeljima.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track