DEO IBARSKE KOD KRALJEVA PUŠTA SE U SAOBRAĆAJ U 9.30: Izgrađena devijacija posle bujice koja je odnela most preko Musine reke
Ilustracija, Foto: RINA

nema više preko preče, naokolo bliže

DEO IBARSKE KOD KRALJEVA PUŠTA SE U SAOBRAĆAJ U 9.30: Izgrađena devijacija posle bujice koja je odnela most preko Musine reke

Društvo -

Junske poplave odnele most u Adranima kod Kraljeva, zbog čega je deo Ibarske magistrale bio u prekidu, a vozači su do Čačka išli starim putem

Deo Ibarske magistrale kod Adrana, koji je bio obustavljen jer su poplave odnele most preko Musine reke, biće u 9.30 pušten u saobraćaj, pošto je izgrađena devijacija.

Junske poplave odnele most u Adranima kod Kraljeva, zbog čega je deo Ibarske magistrale bio u prekidu, a vozači su do Čačka išli starim putem.

Ministar građevinarstva Goran Vesić tada je najavio da će za četiri meseca biti izgrađen novi most, ali i da će biti urađena devijacija kojom će saobraćaj biti nastavljen na magistrali.

Iako je bilo najavljeno da će danas u 18 časova vozila početi da se kreću ovom devijacijom, ona će već u 9.30 biti puštena u saobraćaj.

Zdravko Maksimović, rukovodilac Odeljenja za poslove civilne zaštite, rekao je za RTS da je postavljena saobraćajna signalizacija, pre svega znaci koji regulišu brzinu.

Kako je istakao, saobraćaj će se nesmetano odvijati za putnička i teretna vozila, bez ograničenja.

Devijacija je duga 80 metara, a pored dve saobraćajne trake, urađena je i pešačka staza.

Maksimović navodi i da se, kada je reč o izgradnji novog mosta, završava projektna dokumentacija.

Kurir.rs/RTS/Snežana Špica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track