"U KURIR SAM DOŠAO KAO STUDENT, A SADA SLAVIMO 20 GODINA POSTOJANJA!" Đondović o najvećim promenama: Prepoznatljivi smo po ovome!
Foto: Kurir televizija

kurir tv

"U KURIR SAM DOŠAO KAO STUDENT, A SADA SLAVIMO 20 GODINA POSTOJANJA!" Đondović o najvećim promenama: Prepoznatljivi smo po ovome!

Društvo -

Kurir danas proslavlja 20. rođendan pod sloganom "20 godina jači", takođe i Kurir televizija slavi treći rođendan.

Gost "Pulsa Srbije" koji je pričao o postignućima, ali i daljim planovima najuticajnijih dnevnih novina, je Aleksandar Đondović glavni urednik Kurira.

Đondović je prvo spomenuo da je u današnje vreme uspeh postojati dve decenije:

00:59

U KURIR SAM DOŠAO KAO STUDENT, A SADA SLAVIMO 20 GODINA POSTOJANJA! Đondović o najvećim promenama: Prepoznatljivi smo po ovome!

- Kurir se menjao, 20 godina je zaista dug period. Prvo treba istaći činjenicu da trajemo dve decenije, to je u današnjem vremenu uspeh sam po sebi, a pogotovo ako ste na vrhu, kao što i jesmo, to je već ozbiljan podvig. Kurir je počeo pre 20 godina, a kada se osvrnemo na prošlost, zaista je bilo svega što smo proživeli. Od jednog medija koji je bio prepoznatljiv po dnevnom listu, danas smo postali moćna medijska platforma, sa jako snažnim sajtom i televizijom, ali i društvenim mrežama kao našim četvrtim kanalom komunikacije.

Potom se osvrnuo na jednu od najvećih promena koje je Kurir doživeo:

- Tada kada je Kurir osnovan, radio sam kao student, praktično na praksi, put je bio i te kako turbulentan. Veće promene su izvršene u pređašnje četiri godine, kada smo odlučili da integrišemo redakcije, misli se na portal i dnevne novine, pa smo potom povezali i televiziju. To je upravo bila najveća promena, trebalo je uklopiti ljude koji su dotad radili odvojeno.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track