KRISTIJAN SE KUPAO U PLIĆAKU, PA USLEDIO ŠOK PRIZOR! Srbi zgroženi događajem iz Grčke! "Tačno bih umrla! Gde je ovo?!" (VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook/TV Teuta

KRISTIJAN SE KUPAO U PLIĆAKU, PA USLEDIO ŠOK PRIZOR! Srbi zgroženi događajem iz Grčke! "Tačno bih umrla! Gde je ovo?!" (VIDEO)

Društvo -

Kristijan Kastagna se kupao u moru u Grčkoj, a onda je odjednom osetio nešto neobično na svojim leđima. Reč je o hobotnici koja mu se zalepila i nije htela da se skine sa njegovih leđa!

Na "Fejsbuk" grupi "Grčka info" pojavio se neverovatan snimak hobotnice koja se zalepila za leđa jednog muškarca u Grčkoj. Nije poznato gde i kada tačno se ovo dogodilo, ali se italijanski državljanin po imenu Kristijan Kastagna dobro snašao uprkos neočekivanom gostu na njegovim leđima dok je uživao na jednoj od mnogobrojnih lepih plaža u Grčkoj.

1 / 8 Foto: Printscreen/Facebook/TV Teuta

Kada je primetio hobotnicu na svojim leđima, pokušavao je da je skine, ali se ona nije dala. Potom su hrabriji ljudi prišli i pomogli mu, a kada je Kristijan uspeo da je skine sa leđa, hobotnica mu se prebacila na ruku.

Komentari Srba, korisnika društvenih mreža i članova pomenute "Fejsbuk" grupe, su mnogobrojni. Većina navodi da ne bi izdržala ni deset sekundi da im se dogodilo ovo što se desilo Kristijanu.

"Bože sačuvaj”; “Tačno bih umrla”; “Za 10 sekundi bi bila na onom svetu... Svakog dana u svakom pogledu sve manje imam želju da idem na more”; “Joj ,majko mila! Ako preživim Grčku! Gde je ovo?”, glasili su neki od komentara.

(Kurir.rs/MONDO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track