DRVO PALO NA DEVOJČICU (12) U NOVOM SADU: Oluja izazvala ozbiljnu štetu u više gradova u Srbiji, VETAR NOSIO DRVEĆE I KONTEJNERE
Foto: Kurir

SUPERĆELIJSKA OLUJA

DRVO PALO NA DEVOJČICU (12) U NOVOM SADU: Oluja izazvala ozbiljnu štetu u više gradova u Srbiji, VETAR NOSIO DRVEĆE I KONTEJNERE

Društvo -

Nevreme koje je danas pogodilo Sloveniju i Hrvatsku stiglo je i u Srbiju, pojedini delovi zemlje su bez struje, a jak vetar je nosio i drveće i kontejnere, preneo je portal N1. Nevreme je u Novi Sad stiglo oko 19:30, a najveća šteta napravljena je na Telepu, gde je vetar odneo deo krova osnovne škole "Petefi Šandor".

Drvo palo na devojčicu (12)

Drvo je palo na devojčicu staru 12 godina, koja je zbrinuta na licu mesta, u stabilnom i svesnom je stanju, a nakon zbrinjavanja i ukazane pomoći prevezena na odeljenje dečije hirurgije na Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine u Novom Sadu.

1 / 4 Foto: Kurir

Hitna pomoć imala je više od 30 intervencija u poslednja dva sata na teritoriji Beograda, ali nisu mogli konkretno da kažu da li su u vezi sa snažnim nevremenom koje je pogodilo Beograd. Dva krana su pala na Novom Beogradu tokom nevremena, vidi se na nekoliko snimaka objavljenih na društvenim mrežama.

Ministar Goran Vesić objavio je da je aerodrom "Nikola Tesla" ponovo otvoren za saobraćaj u 21.01 čas.

Jako olujno nevreme pogodilo je oko 20.50 časova Kragujevac i okolinu, obilna kiša praćena jakim vetrom i munjama kidala je grane sa drveća, a vozači u kolima ostali su u njima čekajući da nevreme stane.

Kurir.rs/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track