SRBI SE UMALO OTROVALI U GRČKOJ! Doživeli horor u smeštaju, a kad su se požalili vlasniku - dobili ŠOK odgovor!
Ilustracija, Foto: Shutterstock

PROBLEM

SRBI SE UMALO OTROVALI U GRČKOJ! Doživeli horor u smeštaju, a kad su se požalili vlasniku - dobili ŠOK odgovor!

Društvo -

Tokom boravka na odmoru u Grčkoj turisti iz Srbije često se žale na smeštaj, a sada pristižu i žalbe na miševe koji su se pojavili u nekim vilama!

Porodica iz Srbije požalila se na društvenim mrežama na ovaj problem koji je objavljen u grupi "Live from Greece", a kako se iz njihove priče može zaključiti, umalo je falilo da se i otruju!

- Ogroman problem je taj što u vili ima miševa. Trećeg dana smo primetili jednog i kažem vam nismo nešto prezahtevni, otišli smo i kupili mišolovku sa lepkom i uhvatili istog - navodi se u njihovoj poruci.

Oni su naglasili i da gazda apartmana nije Grk.

miš, mišolovka, letovanje, Grčka
foto: Printscreen Facebook

- Naravno, obratili smo se gazdi koji je ležerno rekao da je ok da mi kupimo taj lepak i uhvatimo miševe, problem tek nastaje, jer evo dva dana pred polazak jutros smo uhvatili petog miša!! Čak nam je gazda predložio da kupimo otrov za miševe i postavimo u sobu, što ne dolazi u obzir zbog dece - požalio se naš turista.

Pojedini korisnici savetovali su ih da sledeće godine na odmor povedu i mačku.

- Mi smo tako prskali bubašvabe u Neos Marmarosu. Pa kad je gazdarica videla pokolj koji smo napravili dolazila da se izvinjava - podelila je svoje neprijatno iskustvo jedna korisnica.

Bubašvaba
foto: Profimedia

Neki čak i sumnjaju u istinitost ove objave, te da se to radi i podmeće kako bi ljudi odustajali od odmora u Grčkoj i putovali u Crnu Goru.

- Tamo stvarno miševi kolo vode - našalio se jedan korisnik ove grupe.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track