NA OVO REČNA POLICIJA IMA NULTU TOLERANCIJU! Major Kostić za Kurir TV: Sprovode se akcije, a AKCENAT JE NA JEDNOJ STVARI (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

rečni saobraćaj

NA OVO REČNA POLICIJA IMA NULTU TOLERANCIJU! Major Kostić za Kurir TV: Sprovode se akcije, a AKCENAT JE NA JEDNOJ STVARI (VIDEO)

Društvo -

Rečni saobraćaj sa sobom nosi mnoga zadovoljstva, ali i rizike zbog čega je od izuzetne važnosti da se na vodi pridržavamo propisa i budemo odgovorni.

Kojih propisa na vodi bi trebalo da se pridržavamo kako ne bismo imali problema sa rečnom policijom?

Na tu temu, odgovorio je sagovornik Kurir televizije major policije Miloš Kostić, komandir Policijske ispostave za bezbednost na rekama za Beograd.

00:51

NA OVO REČNA POLICIJA IMA NULTU TOLERANCIJU! Major Kostić za Kurir TV: Sprovode se akcije, a AKCENAT JE NA OVOME

On je napomenuo na šta policija ima nultu tolerancije:

- Kada je u pitanju bezbednost, policijski službenici imaju nultu toleranciju na sve prekršaje kojim se ugrožavaju životi i imovina. Važno je napomenuti da se sprovode akcije za vreme nautičke sezone, a akcenat se stavlja na kontrolu učesnika koji plove pod dejstvom alkohola.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track