"VIDEO SAM 2 PUTA NLO, JEDAN JE BIO IZNAD BEOGRADSKOG HIPODROMA" Vukašinović izneo šokantne tvrdnje: Jurili smo ka njemu, a on...
Foto: Shutterstock, Kurir Televizija

KURIR TV

"VIDEO SAM 2 PUTA NLO, JEDAN JE BIO IZNAD BEOGRADSKOG HIPODROMA" Vukašinović izneo šokantne tvrdnje: Jurili smo ka njemu, a on...

Društvo -

Prvo javno saslušanje u američkom Kongresu o neidentifikovanim letećim objektima (NLO) dešava se u poslednjih 50 godina.

Dugoočekivano svedočenje visokih vojnih zvaničnika koji su ispitivali viđenja NLO-a pratiće se nakon što je ova tema decenijama bila prekrivena velom tajne.

Velibor Vukašinović, vojni i probni pilot, kao i bivši direktor JAT-a, gostovao je u emisiji Usijanje, gde je otvoreno podelio svoja iskustva u vezi sa susretima s neidentifikovanim letećim objektima (NLO).

Vukašinović je otkrio da je u svojoj karijeri kao pripadnik ratnog vazduhoplovstva imao dva susreta s NLO objektima.

- Prvi sam video jednom prilikom početkom 80tih godina. To je već fenomen Rtnja. Meni je potpuno namagnetisana struktura novog aviona koji nije mogao vipe da leti. Ja sam jednom video iznad Topole na trenažnom letu NLO koji je bio daleko udaljen i kretao se sporo - rekao je Vukašinović i dodao:

01:55

VIDEO SAM 2 PUTA NLO, JEDAN JE BIO IZNAD BEOGRADSKOG HIPODROMA! Vukašinović izneo šokantne tvrdnje: Jurili smo ka njemu, a on...

- Drugi put je bio sa Radojem Rakočevićem, mojim u tom momentu đakom. Sedeli smo u borbenom avionu i leteli smo iznad Batajnice kada smo iznad Pančevačkog hipodroma videli telo koje leti. Bilo je to srebrnasto telo, elipsaste strukture. Mi smo javili kontroli letenja i leteli ka tom objektu. U jednom momentu samo antigravitacijski nestaje ispred naših očiju - ispričao je Vukašinović.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

02:33

POSTOJI MILIJARDU PLANETA IDENTIČNIH KAO ZEMLJA, NISMO SAMI U SVEMIRU! Šokantne tvrdnje eksperata o postojanju vanzemaljaca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track