EVO GDE JE SADA I KAKO IZGLEDA ČUVENI EPISKOP KAČAVENDA: Optuživali ga za sve i svašta, a on se sada ovako ponaša! PAPARACO
Vasilije Kačavenda uslikan na ručku, Foto: Kurir, Printscreen/YouTube

uživa u penzionerskim danima

EVO GDE JE SADA I KAKO IZGLEDA ČUVENI EPISKOP KAČAVENDA: Optuživali ga za sve i svašta, a on se sada ovako ponaša! PAPARACO

Društvo -

Posle dužeg vremena ekipa Kurira uspela je da uslika kako danas izgleda umirovljeni episkop zvorničko-tuzlanski Vasilije Kačavenda!

Njega je naš paparaco uslikao u jednom restoranu u okviru etno sela u Bjeljini.

Kako saznajemo penzionisani vladika koji svoje penzionerske dane provodi u manstiru Svete Petke - Pet jezera u Bjeljini, redovan je gost ovog restorana. Optuživali su ga svojevremeno bukvalno za sve i svašta - od novca do pedofilije.

- Bivši vladika svaki dan dolazi u restoran u okviru ovog kompleksa. Nekada je sam, a nekada u društvu prijatelja, kao što je to bio danas slučaj. On ima svoj jelovnik, a uvek ga čeka i flaša vina. Iako je penzioner i nije baš najboljeg zdravlja, vladika se dobro drži i pored svega što se o njemu pisalo. I vernici vole da ga vide u Bjeljini i uvek mu rado prilaze da se pozdrave i uzmu blagoslov - otkriva izvor Kurira.

Umirovljeni vladika Kačavenda na ručku
Umirovljeni vladika Kačavenda na ručkufoto: Kurir

On redovno šeta po gradu i po etno selu, nekada je u civilu, a nekada i u mantiji kao što je i sada slučaj.

Vladika Vasilije Kačavenda
Vladika Vasilije Kačavendafoto: Kurir

Podsetimo, iako se pisalo da je bolestan, vladika se fizički nije mnogo promenio od vremena kada je bio glavna vest u medijima.

Vladika Vasilije Kačavenda
Vladika Vasilije Kačavendafoto: Kurir

Kačavenda je inače penzionisan 2013. godine zbog afera koje su ga dovodile u vezu čak i sa pedofilijom. On se od tada nalazi u manastiru Sveta Petka u Bijeljini.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track