SRPSKI VATROGASCI SPASILI OD POŽARA NA DESETINE KUĆA U GRČKOJ! Sutra se vraćaju, a za večeras imaju poseban plan! EVO ŠTA JE! FOTO
Foto: MUP

najbolji ambasadori

SRPSKI VATROGASCI SPASILI OD POŽARA NA DESETINE KUĆA U GRČKOJ! Sutra se vraćaju, a za večeras imaju poseban plan! EVO ŠTA JE! FOTO

Društvo -

Tim Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova od 38 pripadnika i 14 vozila je od prošle sedmice u Grčkoj gde je pomagao u gašenju šunskih požara. Posao su revnosto završili, i uskoro se vraćaju kući.

Sudeći po objavi sa društvenih mreža, uspešno obavljene zadatke srpski i grčki vatrogasci spasioci planiraju da večeras valjano i proslave!

- Nasi vatrogasci su završili posao u okolini Volosa. Zajedno sa grčkim kolegama su spasli od požara vise desetina kuća - napisano je u objavi člana grupe Grčka info na društvenim mrežama.

Objavljena je i fotografija sa objašnjenjem da su na slici vođe ova dva tima Georgios (desno) i Savko (levo).

vatrogasci, spasioci
foto: Printskrin/Facebook/Grčka info

- Večeras su najavili da će otići da se druže uz neizostavni Tsipouro u Volosu. Želim im mnogo druženja ali pod drugim okolnostoma. Naši momci se sutra vraćaju kući. Oni su najbolji ambasadori Srbije. Bravo momci a ujedno jedno veliko bravo za sve vatrogasce koji su učestvovali u gašenju požara širom Grčke - navedeno je u objavi.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track