ČISTO DA SE ZNA: CEO FK MILJAKOVAC DOBROVOLJNO DAO KRV! Simić: Želimo da ljubav navijača usmerimo ka nečem smislenom (VIDEO)
Foto: Kurir TV

kurir tv

ČISTO DA SE ZNA: CEO FK MILJAKOVAC DOBROVOLJNO DAO KRV! Simić: Želimo da ljubav navijača usmerimo ka nečem smislenom (VIDEO)

Društvo -

Projekat "Čisto da se zna" inspirise i podstiče pojedince i društvo da brinu o sebi, ali i o drugima i okruženju.

Na Voždovcu je zajedno sa jednim od partnera na projektu - Institutom za transfuziju krvi, organizovana akcija dobrovoljnog davanja krvi pod sloganom "Daj krv, spasi nekome život".

Marija Čukić
foto: Kurir TV

- Jako nam je važno da akcije budu posećene. Ovu akciju ovakvom je napravio veliki humanitarac Jovan Simić, koji je doveo ceo fudbalski klub Miljakovac i njihove drugare - kaže Marija Čukić iz Crvenog krsta Srbije.

Jovan Simić
foto: Kurir TV

O samoj akciji govorio je i Jovan Simić.

02:28

ČISTO DA SE ZNA: CEO FK MILJAKOVAC DOBROVOLJNO DAO KRV! Simić: Želimo da ljubav navijača usmerimo ka nečem smislenom

- Ovo je druga akcija davanja krvi u kojoj učestvujemo, znamo da su zalihe uvek potrebne. Kao klub imamo bazu navijača koji nas podržavaju i usmeravamo njihovu ljubav prema pomoći zajednici i nečem smislenom - kaže Jovan Simić.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track