"STIŽU NAM OPET TROPSKE VRUĆINE!" Meteorolog Mihajlović izneo dugoročnu vremensku prognozu: Evo kakav će biti septembar
Foto: Kurir Televizija, Zorana Jevtić, Nenad Kostić

KURIR TV

"STIŽU NAM OPET TROPSKE VRUĆINE!" Meteorolog Mihajlović izneo dugoročnu vremensku prognozu: Evo kakav će biti septembar

Društvo -

Goran Mihajlović, pomoćnik direktora Republičkog hidrometeorološkog saveza RHMZ, gostovao je u jutarnjem programu Kurir televizije gde je otkrio kakva nas vremenska prognoza očekuje narednih dana.

- Pred nama je jedan lep period uz prolazno naoblačenje sutra koje bi ponegde uslovilo slabu kišu. Do kraja sedmice bi bilo sunčano i toplo uz maksimalnu temperaturu od 30 stepeni uz prijatna jutra. Sledeće sedmice bi se nastavio topli period, tako da bi od tad imali 30 do 35 stepeni. Sve u svemu vraća se leto posle ovog malog osveženja - rekao je Mihajlović.

01:39

IPAK STIŽU KIŠE?! Meteorolog Goran Mihajlović izneo dugoročnu vremensku prognozu: SEPTEMBAR ĆE BITI TOPLIJI OD PROSEKA

- Ono što ukazuju ove mesečne prognoze je da bi septembar bio nešto topliji od proseka. Takođe i prosečno vlažan. Sa druge strane treba znati da je septembar jedan od suvljih meseci u godini. Dakle, prosek je negde između 40 i 45 milimetara za Beograd - dodao je Mihajlović.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track