TRGOVCI UŠLI U RAT S POTROŠAČIMA! Ovo se dešava svaki dan, morali da urade jedno! GORE OD OVOGA NE MOŽE DA BUDE?
Foto: Printscreen/YouTube

sve više krađa

TRGOVCI UŠLI U RAT S POTROŠAČIMA! Ovo se dešava svaki dan, morali da urade jedno! GORE OD OVOGA NE MOŽE DA BUDE?

Društvo -

Krađe u prodavnicama i i marketima širom Srbije su svakodnevne iako trgovci preduzimaju razne mere da zaštite proizvode čini se da lopovi uvek nađu način na prevare sistem.

Zaposleni u trgovinskim lancima šokirani su prizorima koje gotovo svakodnevno viđaju. Lopovi kradu kafu, žvake, čokolade, a odnedavno su počeli i da uzimaju jaja iz kutija pa čak i rolne toalet papira iz velikih pakovanja.

Kako bi zaštitili artikle trgovci su u pojedinim hipermarketima počeli da stavljaju zujalice na žvake i čokolade.

prodavnica, Supermarket, gužve, redovi
foto: Petar Aleksić

- Jednom se desilo da je čovek ušao u radnju i nosio je neku široku garderobu i plus ranac. Stao je kod rafa sa čokoladicama i čokoladama i počeo da stavlja sve u džepove. Kad smo primetili posle minut-dva da krade robu i krenuli ka njemu izleteo je iz radnje i pobegao preko tramvajskih šina sa sve onim čokoladama koje je ukrao - priča nam zaposlena žena u jednom marketu u Beogradu i dodaje:

Čovek s torbom

Čekao u redu kod kase pa ukrao kafe, žvake i čokolade

- Nedavno je čovek sa torbom ušao u prodavnicu, prošetao se po radnji i stao u najveći red na kasi. Pošto je kupac ispred njega imao puna velika kolica robe on je videvši spustio se kao da ostavi korpu i u tom položaju otvorio torbu i unutra stavio male čokoladice koje stoje pored kase, žvake i instant kafe u kesici - priča nam prodavačica.

- Posle čokolada mnogo se kradu i žvake. Zato su u poslednje vreme stavljene zujalice i na ove proizvode. Vidim da se potrošači raspituju čemu sve to, čudno im je da zujalica stoji na pakovanje žvaka, ali ovo smo morali da uradimo kako bismo stali na put lopovima jer čini se da ih je sve više iz dana u dan. Gore od ovoga ne može da bude.

Kurir.rs

Bonus video:

01:02

TRGOVCI ĆE PODIĆI CENU AKO VIDE DA PRODAJA NE OPADA Stručanjak upozorava: Kriza je nepredvidiva, ne možemo znati kako će biti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track