SRPKINJI LETOVANJE U GRČKOJ ZA MANJE OD 20 MINUTA POSTALO KOŠMAR: Korisnici na mrežama kuju plan kako da ovo spreče! ŠOK
Foto: Youtube Printscreen

SRPKINJI LETOVANJE U GRČKOJ ZA MANJE OD 20 MINUTA POSTALO KOŠMAR: Korisnici na mrežama kuju plan kako da ovo spreče! ŠOK

Društvo -

Jedna devojka iz Srbije podelila je svoje nemilo iskustvo tokom letovanja u Grčkoj.

Ona je na drušvenoj mreži FB u grupi "Grčka Info" saopštila da su joj lopovi obili kola i pokupili sve što je imala u njima.

- Jedno veliko razočarenje,ovo mi se nigde do sad desilo, da odemo u Solun da posetimo Zejtilinik u 11h, i za manje od 20 min dok smo prošli unutra došli lopovi i obili auto i sve pokupili sto sam imala u auto, sreća pa sam nosila dokumenta samnom....jedno veliko razočaranje i nikad više tamo ne letujem... - objavila je devojka.

Mnogi korisnici su komentarlisali da su zapanjeni brojem krađa u Grčkoj, a među njima i jedan predlog kako se zaštiti od lopova.

- Jedan, možda naivan predlog. Trenutno je sezona, dosta naših dolazi na Zejtinlik, možda da se međusobno ispomognete. Da onaj ko je završio obilazak ne krene odmah, već da sačeka sledećeg ko je završio, pa da onda ostane on i tako u krug. Tako bi uvek bilo nekoga na parkingu - napisao je jedan od korisnika i za ovaj "navian predlog" dobio veliki broj lajkova.

Kurir.rs/Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja