SRPKINJA SLIKALA KAKO IZGLEDA KUHINJSKI PRIBOR U APARTMANIMA U GRČKOJ: "Ovo je užasno, još i da platim 900 evra!" (FOTO)
Foto: Shutterstock

ISKUSTVO SA LETOVANJA

SRPKINJA SLIKALA KAKO IZGLEDA KUHINJSKI PRIBOR U APARTMANIMA U GRČKOJ: "Ovo je užasno, još i da platim 900 evra!" (FOTO)

Društvo -

Na društvenoj mreži Tviter pojavile se fotografije iz grčkog apartmana na kojima se vidi raspareni kuhinjski pribor na koji su se gosti požalili, a s druge strane smeštaj po danu za jednu osobu plaćali 30 evra!

- Deo kuhinjskog pribora u apartmanu u Grčkoj. Sve je raspareno i mahom okrnjeno. Je li toliko teško i skupo kupiti par istih tanjira, šoljica i escajg - piše u objavi uz fotografije.

Tvit je pokrenuo lavinu komentara u kojima je nastala žestoka rasprava oko toga kome šta smeta na odmoru i šta može da nam pokvari letovanje.

- Ja zbog toga ne mogu da idem u Grčku. Ozbiljno shvatam reč odmor još kad mu dodaš godišnji dobije na težini. I zaista ne želim da gledam to jer odmah mi prorade živci - napisala je jedna korisnica, dok je druga dodala:

escajg, kuhinjski pribor, Grčka, apartmani
foto: Printskrin Tviter

- Ovo je užasno. Zamisli još da platim ovo.

Međutim, neki su naglasili da na to uopšte ne bi obratili pažnju.

- Ako vam je to najveći problem blago vama. I ako vam raspareni tanjiri kvare odmor teško vama - stoji u jednom od komentara. dok je autor tvita odgovorio.

- Meni ne kvari to odmor već polazna tačka vlasnika apartmana i smatranje da smo jadnici kojima više i bolje i ne treba. Odmor mi kvari njihova štroka i neotesanost, bezobrazluk i mnogo toga. Inače sve te kuhinje smrde kao i kupatila. Apartman košta 30 evra po osobi po danu. Znači 900 evra za troje za 10 noćenja.

Neki su se nadovezali i da u mnogim apartmanima još uvek stoje stari televizori.

1 / 2 Foto: Printskrin Tviter

- U smeštaju gde je moja ćerka oni stari tv uređaji od pre cara Franje i gobleni po zidovima. Tvrdim i da najudaljenije selo kod nas ima bolje sređene smeštaje.

Sudeći po komentarima, pojedinci su napisali i da im je i kod kuće rasparen escajg.

- Meni je sve kući raspareno i šta me briga - glasili su neki od komentara.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track