VOZAČI, PAŽNJA! OVDE JE MOGUĆE UĆI NA AUTO-PUT U KONTRASMER, I TO USRED BEOGRADA! Sada je bolje, ali... Svaka greška ovde je KOBNA
Foto: Twitter/DamirOkanovic

VOZAČI, PAŽNJA! OVDE JE MOGUĆE UĆI NA AUTO-PUT U KONTRASMER, I TO USRED BEOGRADA! Sada je bolje, ali... Svaka greška ovde je KOBNA

Društvo -

Tragična saobraćajna nesreća kod Obrenovca, kada je vozeći u kontrasmeru na auto-putu Miloš Veliki "punto" udario direktno u "hjundai" velika je opomena za putare i vozače.

Postalo je veliko pitanje da li je i kako moguće ući u kontrasmer na auto-putu!

Podsetimo, u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju oko 16 časova, Dejan J. (51) vozač "fijat punta" je poginuo, a njegov suvozač Nenad K. (40) i devojka koja je bila u "hjundaiju" teško su povređeni.

Damir Okanović, predsednik Komiteta za bezbednost saobraćaja, je na Tviteru napravio snimak sa Gugl strit vjua u kom upozorava na veoma opasno uključenje na auto-put, i to kod mosta Gazela!

PAŽNJA! Pogledajte koliko je opasno!

- Ako se neko pita kako je moguće greškom ući u pogrešan smer autoputa: Ovo je Gugl stritvju iz 2015, u međuvremenu nakon višemesečnog ukazivanja na problem, nadležni su postavili signalizaciju - naveo je Okanović na mreži.

1 / 4 Foto: Twitter/DamirOkanovic

Reč je o uključenju na auto put kod Hitne pomoći, u neposrednoj blizini mosta Gazela. Uprkos tome svi moraju da obrate pažnu i gledaju znakove.

Kurir apeluje na sve vozače da budu koncentrisani u saobraćaju i vode računa u svakom sekundu vožnje!

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track