SRBI ZATEKLI HOROR SMEŠTAJ U GRČKOJ: Klima curi, iverica pod dušekom grebe, a to nije sve! Zbog kupatila se šokirali (FOTO)
Foto: Shutterstock

sezona pri kraju

SRBI ZATEKLI HOROR SMEŠTAJ U GRČKOJ: Klima curi, iverica pod dušekom grebe, a to nije sve! Zbog kupatila se šokirali (FOTO)

Društvo -

Iako se polako bliži kraj sezone letovanja na društvenim mrežama još uvek možemo da pročitamo razna iskustva naših turista sa odmora na omiljenim destinacijama.

U Fejbuk grupi Grčka - grupa za turiste pojavila se objava žene koja se požalila na apartmanski smeštaj u Polihronu.

- Letovanje smo uplatili preko beogradske agencije, dva apartmana u Polihronu, malo je reći sramotno. Izmučeni od puta, sedam sati čekanja na granici, jedva smo čekali da stignemo i zatičemo ovo. Očekivali smo u najmanju ruku čist i korektan smeštaj - navodi se u objavi i dodaje:

1 / 2 Foto: Printscreen/ Facebook/ Grčka za turiste

- Vila se nalazi u hladu, dalje od 400 metra od plaže koliko stoji na sajtu. Market dobro snabdeven u blizini. Parking ne postoji, nismo želeli da parkiramo na "livadici u blizini'' po preporuci predstavnice iz agencije, (poučeni iskustvima drugih ljudi sa skinutim tablicama i ukradenim automobilima), ona je pitala nekog od susednih vila, tako da smo doplatili još 100 evra kako mogli bismo da se parkiramo na normalnom mestu u blizini vile. Ako imate sreće i parkirajte se u slepoj ulici tu više ne možete da pomerite auto do sledeće smene gostiju.

1 / 4 Foto: Printscreen/ Facebook/ Grčka za turiste

U objavi stoji i da što se tiče soba pune su buđi.

- Klima curi (predstavnica agencije nam kaže da treba da praznimo flašu na terasi, pri tom nam pri ulasku nije rekla da to treba da se prazni). Rešo za divno čudo funkcioniše, vidite sliku iz kog veka je. Ispod dušeka se nalazi iverica koja viri sa svih strana, pa ćete svako jutro imati ogrebotine prilikom ustajanja. Kućni red ne postoji, vrištanje i lupanje u svako doba dana i noći.

Grčka, plaža, Olimpijada, Babilon, plaža Babilon
foto: Youtube Printscreen

Peškire ne ostavljaju za goste. U kupatilu se nalazilo leglo mrava. WC šolja u katastrofalnom stanju. Sve u svemu veoma smo razočarani. Slike u prilogu. Nadam se da će gosti čitati recenzije pre nego da rezervišu smeštaj.

Kurir.rs

Bonus video:

07:29

ALEKSANDAR SENIČIĆ O LETOVANJU SRBA I NAJATRAKTIVNIJIM DESTINACIJAMA ZA LETOVANJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track